Belediyeler

Canik Başkanı Sandıkçı: “Kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğiz”

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, paylaşımın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Sandıkçı, Ramazan ayı nedeniyle yaptığı açıklamada; bereketin, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğunun ve huzurunun yaşandığını belirtti.

Sandıkçı, zor durumda olan komşularımızın ve esnaflarımızın yanında olurken, sahip olduklarımızın kıymetini bilmek ve şükretmenin daha büyük bir anlam kazandığını ifade ederek şunları söyledi:

“Birlik ve beraberlik duygularımızın yükseldiği bu dönemde paylaşma ve dayanışma konusundaki hassasiyetimiz de aynı oranda artmaktadır.

Bu yıl mübarek Ramazan ayında; belki büyük iftar sofralarında, sahur organizasyonlarında, teravih namazlarında hep birlikte olamayacağız ama gönüllerimizdeki sevgi, aramızdaki dayanışma ve kardeşlik duygusu ile sağlıklı günlerde buluşacağımıza olan inancımızı güçlü tutmaya devam edeceğiz.

Bizler, Ramazan ayı boyunca rutin olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal yardım faaliyetlerimizi kat be kat artırarak  her bir hemşehrimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Sizlerin aracılığı ile kardeşlik seferberliğimize katkıda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Hayır deryasında bir damla olmak isteyen vatandaşlarımız 0536 347 37 38 numaralı telefonumuzu arayarak bizlerle irtibata geçebilir bir kardeşimizin yüzünün gülmesine vesile olabilirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler