Siyaset

Erhan Usta: AK Parti sorun çözmüyor

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Ak Parti’nin Türkiye’nin sorunlarını çözmediğini, ülkeye zaman kaybettirdiğini söyledi. Usta, “AK Parti’nin Türkiye’nin sorunlarını çözmeye yönelik ne bir siyasi iradesi var ne de bilgi birikimi kaldı” dedi. 

“Son günlerde siyaset mafya ilişkisini görüyoruz.” diyen Usta, bugün 90’lı yıllara rahmet okutan kirlilik bulunduğunu belirterek, “Pislikler ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’de hiçbir şekilde güven iklimi kalmamıştır. Ekonomide zaten güven olmadığı için yansımalarını görüyoruz. İnsanların Türkiye’de can güvenliği yoktur, mal güvenliği yoktur, hukuk güvenliği yoktur. 18 yılın sonunda Ak Parti Hükümeti Türkiye’yi böyle bir noktaya getirdi.”

Cumhur ittifakı tarafından dün TBMM’de bir kanun teklifi görüşüldüğünü ve kabul edildiğini vurgulayan Erhan Usta şöyle konuştu; “Vatandaş perişan vatandaş sıkıntıda insanlar bekliyor ki, içerisinde birtakım sıkıntıları çözecek hususlar barındırsın bu kanun teklifi. Fakat bomboş bir kanun teklifi görüşüldü. 3 yıl önce yaptığı bir yıl önce yaptığı hatayı düzeltmeye yönelik maddeler vardı. Mesela çek yasasını çıkarıyorsun ticari hayatı felce uğratıyorsun şimdi önü düzeltmeye yönelik bir şey çıkartıyorsun. Zaman kaybettirici Türkiye’nin enerjisini boşa harcayıcı işler yapılıyor.” (Ayhan Gonca)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler