Ekonomi

Vizyon Kuyumcu sektörün yüzakı

Samsun Mecidiye’de faaliyet gösteren Vizyon Kuyumcu İşadamı Osman Türk öncülüğünde kaliteli ve güleryüzlü hizmetle müşterilerinin gönlünde taht kurdu.

Rümeysa GONCA

Ekonomi Servisi – Başarılı bir gazetecilik ve televizyonculuk hayatının ardından 1996 yılında kuyumculuk sektörüne girerek deneyimli ve işinin profesyonelleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunan Vizyon Kuyumcu Sahibi Osman Türk, dünyaya açıldıklarını belirtti.

Samsun’da vizyon ve misyon sahibi bir firma olarak en iyi ürünleri arzettiklerini dile getiren Vizyon Kuyumcu Sahibi Osman Türk, “Yılların deneyimi ile kimseyi kırmadan, incitmeden, güleryüzlü ve kaliteli hizmetlerimizle yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Vizyon Kuyumcu’yu sektörde Samsun’dan dünyaya açılan bir pencere yapan ve dünyanın her yerinden müşterileri bulunan Osman Türk, Türkiye’nin kültürel zenginliğine işaret ederek, bu zenginliği ürünlerine özenli ve saygılı bir şekilde yansıttıklarını vurguladı.

Pırlanta ve elmas taşlarda süslemenin deneyimli ekibi tarafından yapıldığını ifade ederek, “Butik tasarım alanında yenilikçi fikirlere imza atabilmenin gururunu yaşamaktayız.” diyen Osman Türk, sadece yurt içinde değil yurt dışında da tercih edilmenin son derece güzel duygu olduğuna değindi.

Altının madenlerden çıktığı haliyle en doğal şeklinde tasarımını yaparak ürün ve kalite ilişkisini benimseyen Vizyon Kuyumcu 11 kişilik profesyonel bir kadroya sahip. Osman Türk, “İşte bu değerli kadromuz, tüm ürünlerimizde tarihi dokuları da üzerinde barındırarak yüzlerce yıl öncesinin benzersiz sanatsal yaklaşımını ortaya çıkarıyor.” diye konuştu.

Vizyon Kuyumcu’nun en önemli vizyonunun geçmişin güzelliği ile günümüzün estetiğini birleştirerek yeni bir estetik anlayışı oluşturabilmöek olduğunu açıklayan Türk, şöyle devam etti:

“Hazırladığımız ürünlerle geleceğe dönük hizmet potansiyelini yakalayabilmek için çok yoğun, gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Kendimize özgün ürünlerimizle yeni tasarımlara imza atabilmek  ve bu hedefimize ulaşmak için bütün azim ve bilinç ile teknolojinin yüksek imkânlarını kullanarak geçmişin eşsiz sanatsal anlayışı ile günümüzün estetik anlayışını birleştirerek yeni bir estetik anlayışı oluşturmak temel hedefimizdir. Çalışmalarımız esnasında tamamen yerli kaynaklarımızı kullanıyoruz.”

Osman Türk, altının iniş çıkışlara rağmen her zaman en iyi yatırım aracı olduğunu da sözlerine ekledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler