Belediyeler

TAKA 61 Atakent’e demir attı

Girişimci Şenol Köse, 3. şube ile birlikte 60 kişiye istihdam oluşturmanın verdiği haz bir yana, geleneksel lezzetleri daha geniş bir müşteri pörtföyüne ulaştırmanın da sevincini yaşadıklarını söyledi.

Yemek sektöründe 35 yılını geçiren girişimci Şenol Köse, marka haline getirdiği Taka 61 Restaurant’ın 3. Şubesini Samsun Atakum Atakent’te açtı. Türk-İş ve Çakallı’dan sonra Atakent’te bir şube daha açmanın mutluluğunu yaşayan Şenol Köse, “Bu şubemizde de 20 kişi istihdam ettik. Amacımız geleneksel lezzetlerimizle halkımızın damak tadına uygun leziz yiyecekleri sunmak ve elbette herşeyden önce istihdam oluşturmak” dedi.

“Herşey Sağlıklı Beslenme İle Başlar” diyen Şenol Köse, kalite ve hijyenden asla taviz vermediklerini, bu yüzden de tercih edilen bir işletme olmanın onurunu yaşadıklarını vurguladı.

Müşteri memnuniyetinin öneminin altını çizen Şenol Köse, “Bize gelen müşterilerin yüzünü gülerken görmek herşeye bedel. İnsan kaliteli ürün tükettiğinde bu hayatına da yansır. Güzel yemeli, güzel giyinmeli ve çok çalışarak ailemize, işletmemize ve devletimize hizmet etmeliyiz.” diye konuştu.

Yemek sektöründe 35 yılının geçtiğini ifade eden Köse, şu anda 60 kişilik istihdam ile “Ben KOBİ’yim” diyen birçok kişiden daha çok istihdam sağladıklarına değinerek, “Arkadaş bir makina alıyor, işadamı, sanayici oluyor, 3 kişiye iş imkanı oluşturmuyor. Yeme-içme sektöründe öyle değil. En küçük işletme en az 10 kişi çalıştırıyor. Bu bizim hem işimize hem de ülkemize verdiğimiz değerin göstergesidir.” şeklinde konuştu.

Alanında uzman personelle çalışmaya hjer zaman önem verdiğini de açıklayan Şenol Köse, şöyle devam etti:

“İşi bilmeyen adamla çalışıp rezil olmaktansa işinin profesyonelleriyle çalışıp kaliteli hizmet üretmeyi her zaman tercih etmişimdir. Çalışan arkadaşlarımızla beraber temizlik başta olmak üzere, yemeklerimizin lezzeti ile daima gündemdeyiz. Taka 61 Atakent’te de imzasını atacak. Şube sayımızı arttırmak elbette hedeflerimiz arasında. Çok çalışacağız, sürekli yatırım yapıp istihdam oluşturacağız ve başardık, başaracağız.”

Taka 61’in, sevilen yemek menüsü ise şöyle:

Akçaabat Köfte, Balık, Kahvaltı, Çorbalar, Pideler, Sac Kavurma, Et Kavurma, Kuru Fasulye, Haşlama, Et ve Tavuk Çökertme, Dana ve Kuzu Izgara, Tavuk Izgara, Soğuk ve Sıcak İçecek Çeşitleri…

Neslihan ANIL (EKONOMİ SERVİSİ)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler