Asayiş

Sağlık Bakanı Koca’ya tepki yağıyor!

Aşı çalışmalarından sonra Türkiye’de ölümlerin aşıdan önceki rakamlara göre 10 kat arttığına dikkat çekenler, “Sizin aşınız batsın” diye veryansın etti.

Covid 19 gerekçesiyle millet üzerinde baskı kurulması vatandaşları çileden çıkardı. Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden T.C. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya tepki üzerine tepki yağıyor. Twitter hesaplarından birinin, “Bir bakan hasta olmayan ülkeyi, ‘hasta olabilirsiniz’ diye 16 aydır esir etti” yorumu beğeni rekoru kırdı.

Sosyal medyada dışarıdan atama bakan Fahrettin Koca’ya ve corona savunucularına gösterilen tepkiler şöyle:

-Belediye otobüsüne turist görüntüsünde mmaskesiz yabanncı pasaportla bindim, bir iki gık eden oldu, sonra “Turistmiş” deyip sustular. Bu nasıl bir akıl tutulması? (Op.Dr. Kağan Karaman)

-18 aydır Mehmet Ceyhan hergün 2-3 TV kanalına çağrılıyor, konuşturuluyor, 84 milyona ayar veriyor, ekonomiye, eğitim sistemine, esnafa, vatandaşa, hemen her sektöre ve kesime direktifler veriyor, bilim kurulu üyesi değil, siyasetçi değil, kimin adına, hangi sıfat ve yetkiyle…? (Berkant)

-Küreselcilere satıldınız ey uluslar, üstelik oradaki komisyoncular kendi devletleriniz! (Hamza Yardımcıoğlu)

-Kendi koltuklarını korumak için gariban halkları küresel çetelerin önüne yem olarak attılar ulus devletleri yönetenler. (Bünyaminb Öksün)

-Aşı işe yarıyorsa tedbir niye, tedbirler işe yarıyorsa aşılar neden? (Cemil Can)

-Bu salgın değil. Salgın safsatası. Virüs, insan, saat, mevsim seçemez. Mutasyona uğrayan virüsün aşısı olmaz. Sıvılar yokken, ölümler bitmek üzere azalmışken, şimdi son sürat aşılamalara rağmen ölü sayıları artıyor, arttırılıyor. Yapacak 2 şey var, bu oyuna son ver ve istifa et! (Emine Ürün)

-Ya nasıl oluyorda hem aşılama artıyor, renk maviye dönüyor hem ölü sayısı artıyor. (Dijital Pandemi)

-Şu haritayı ilk önümüze koyduğunuzda renk kırmızı ölüm azdı, şimdi aşı olmuşlar renk mavi ölü sayısı artmış. (Hıdır)

-Aşılar ölümleri 10 kart arttırmış, hala “Aşı aşı” diyorsunuz. Kapatmalar, bilim kurulunun saçma tavsiyeleri, aşılar konusundaki tutarsızlıklarınız bir başarısızlıkı hikayesi. İstifa erdemdir. (Celal)

-Çocuklar okul hariç her yerde zaten gesziyor tozuyor. Sokaklar, AVM’ler, cafeler çocuk genç dolu. Okuldan korkmak niye? (Ünalmşd)

-Genç yaşlı hasta demediniz kamu gücünü kullanarak “Seyahat ettirmeyeceğim, işinden olacaksın, ekmek bile vermeyeceğim.” diyerek uçan kuşu bile aşıya zorladınız. Sonuç, geçen senenin 10 katı insan ölüyor. Sizin biliminiz, tedbiriniz, aşınız benden uzak olsun. (Bora Roni)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler