Asayiş

Ajan Steele: Pandemi yalan, Bill Gates’in telefonlarını izleyin…

Eski CIA ajanı Robert David Steele korono virüsün sahte bir pandemi olduğunu söyleyerek “Bence DSÖ bu yalanın en başından beri bir parçası oldu.” dedi. A Haber CIA ajanının açıklamalarını gündeme taşıdı.

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen A Haber, eski CIA ajanı Robert David Steele’in “Pandemi yalanı”‘yla ilgili şok açıklamalarını yayınladı. Dünyada ve Türkiye’de bir buçuk yıldır sürdürülen sözde salgınla ilgili milletlere baskı uygulanırken, CIA ajanı Robert David Steele, “Bu salgın sahte bir pandemidir.” dedi.

“Bill Gates’in telefonlarını izleyin”

Eski ajan Robert David Steele, günün sonunda koronavirüsün herhangi bir nezle virüsünden daha az bulaşıcı olduğunun istatistiklerle ortada olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti:

“Ulusal Güvenlik Ajansı’nın Bill Gates’in yapmış olduğu her bir telefon görüşmesini izlemesi halinde bu sahte pandeminin nasıl kurgulandığını bizlere anlatmak için yeterli olacaktır. Buradaki amaç insanları korkutmak ve Bill Gates’in öne attığı uluslararası bir aşıyı yaymaktı. Dijital kimlik ile dünyayı etkisi altına almak istiyor. CIA’ya bunu bildirdim. Bence bu bir savaş sebebi.”

İşte o video:

https://ohaberneydi.com/wp-content/uploads/2021/09/ajansteele.mp4

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler