Genel

Bahçeli: ABD haydut devlet değilse uçaklarımızı vermeli

HABER MERKEZİ-MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Amerika Birleşik Devletleri’ni eleştirerek, ” “ABD, haydut devlet durumuna düşmek istemiyorsa ya paramızı ya da uçaklarımızı vermek durumundadır.” dedi.

10 büyükelçinin Türkiye’ye Osman Kavala ile ilgili baskı yapmaya çalışmasını değerlendirirken, “Osman Kavala Soros’un kuryesidir” diyen MHP Lideri Bahçeli, “Zalim bir üst akıl hem büyükelçileri hem zillet ittifakını dürte dürte harekete geçirmiş, ağız birliği halinde konuşmalarını dayatmıştır. Kavala, Soros’un kuryesidir. Gezi Parkı olaylarının finansörü, azmettiricisidir”” açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet, bedava kazanılmadığını, işbirlikçi kalpazanlara asla bırakılmayacağını vurgulayan Bahçeli, Anayasa Mahkemesi’ni de eleştirdi. Bahçeli, “Anayasa Mahkemesi öyle bir hale gelmiştir ki nerede bir hain varsa, nerede Türkiye’nin kuyusunu kazan biri varsa onun yanındadır” açıklamasında bulundu.

“Anayasa Mahkemesi kapanmasın da hak ve hukukun itibarı mı kaybolsun?” diye soran Bahçeli “Terörle mücadeleye sünger mi çekilsin? Sözde hakimler gelsinler bunu külahıma anlatsınlar” ifadelerine yer verdi.

Büyükelçilerin, Türkiye’ye bir nev’i muhtıra verdiğini dile getirerek, “Bu ahlaksızlıktır, bağımsızlığımıza kumpastır, gayri kanunidir.” derken ABD’nin de, haydut devlet durumuna düşmek istemiyorsa ya Türkiye’nin parasını ya da uçaklarını vermek durumunda olduğunu sözlerine ekledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler