Spor

Hentbolcular galibiyetini Millenium’da kutladı

Köksal Ersayın Anadolu Lisesi Hentbol Takımı, Sınav Koleji karşısında elde ettiği galibiyet sevincisi Millenium Restorant’ta kutladı.

Rümeysa GONCA

SAMSUN-Millenium Restorant Sahibi Adem Seferoğlu, “Hentbolcularımız rakipleri karşısında aldıkları galibiyet sonrasında restoranımızda galibiyet sevinci yaşadı.” dedi. Döner keyfinin ardından konuşan hentbolcular, başarı için çok çalıştıklarını söyleyerek, galibiyet serilerinin devam edeceğini vurguladı.

Köksal Ersayın Anadolu Lisesi Okul Müdürü Adem Özdemir, sporcuları tebrik ederken, “Masa tenisi, futbol ve voleybol alanlarında ilçe birinciliklerimiz ile basketbol alanında il birinciliğimiz mevcut. Hentbolcu sporcularımız da hedeflerini yüksek tutuyor. Rakipleri karşısında aldıkları başarılar devam edecektir. Bunun için çok çalışıp ter döküyorlar” dedi.

İnsani değerleri kazanmış, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, her alanda başarıyı hedefleyen, sporcular ve bireyler yetiştirmek için gayret gösterdiklerini de dile getiren Özdemir, okullarında Tübitak ve Erasmus+ projelerinin yürütülüldüğünü her sene projeleri ile TÜBİTAK yarışmalarına katılıp dereceler aldıklarını da sözlerine ekledi. Özdemir, üniversiteyi kazanma oranlarının da çok yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler