Siyaset

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin’den Yılport Samsunspor’a Galibiyet Teşekkürü

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Salih Şahin ve İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı Yılport Samsunspor’un Ankaragücü ile oynadığı ve Yılport Samsunspor’un 2-0 yendiği maçı statta izledi. Şahin “Samsun’un markası Yılport Samsunspor’un bu galibiyeti bütün Samsun halkının gururunu okşadı” dedi.

Rıdvan Yener
SAMSUN –
Ekonomiden bunalan vatandaşın tek moral deposunun yaşadıkları şehrin takımının başarısı olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin “Günümüz ekonomik şartlarında vatandaşlar evlerinden dışarı çıkarak sosyal bir faaliyet içerisine giremez hale gelmiş durumda. Bu darboğaz ortamında vatandaşın tek sevinç kaynağı yaşadıkları şehrin takımı olmaktadır. Bu atmosferde Yılport Samsunspor’a ekonomiden bunalan vatandaşa 2-0’lık galibiyet yaşattıkları için teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi.

Şehrin siyasileri, belediye başkanları ve ileri gelenlerinin yıllardır olduğu gibi yine Yılport Samsunspor’a sahip çıkmadıklarını kaydeden Şahin, Yılport Samsunspor’u yıllardır belli bir odak tarafından siyasi malzeme olarak kullandığı bilinen bir gerçektir. Yüksel Yıldırım Başkanlığında Yılport Samsunspor siyasetin güdümünden kurtarılmış ve şehirle bütünleştirilme hamlesine gidilmiştir. Fakat görmekteyiz ki Sayın Başkan Yıldırım’a gerekli destek sağlanmadığı gibi kimi belediye başkanlarınca da önünün kesilmeye çalışıldığına şahit olmak Samsun halkını son derece üzmektedir. ” diye konuştu.

Yılport Samsunspor, Türkiye’nin en köklü takımlarından biri olduğunu ve hak ettiği yerin Süper Lig olduğuna işaret eden Şahin, “Yılport Samsunspor gibi bir değerin hak ettiği yer Süper Lig’dir. Tüm Samsun halkı olarak inanıyoruz ki lig bitiminde Yılport Samsunspor hakettiği yer olan Süper Lig’e çıkarak bütün sevenlerinin gururunu okşayacaktır. Bu uğurda başkanımız Yıldırım, Teknik Ekip ve Sporcularımıza güveniyoruz. Umarım şehrimizde ki kimi siyasiler Yılport Samsunspor’un önüne bundan önce olduğu gibi yine takımımıza köstek olmaya kalkışmazlar. Takımımızın Süper Lig yolunda ilerlediği bu süreçte herkesi destek olmaya davet ediyoruz. Bu vesileyle 2-0’lık galibiyet için bir kez daha Yılport Samsunsporumuza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler