Spor

Ahmet Nur Çebi: Mayıs ayında tekrar adayım

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Mayıs ayında yapılacak olan kongrede aday olacağını açıklayan Çebi, “Görevde olduğumuz 2,5 sene boyunca temizlik yaptık. Artık projeleri gerçekleştirme zamanıdır” ifadelerini kullandı.

Bozhan Memiş – Bora Akyol – Mehmet Şirin Topaloğlu
İSTANBUL-
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Beşiktaş’ın başlattığı özkaynak projesinden, mayıs ayındaki seçime dek birçok konuya açıklık getiren Çebi, yeniden aday olduğunu ve bu süreçte başka adayların da çıkmasını istediğini ifade etti. Görevde oldukları 2,5 sene boyunca temizlik yaptıklarını söyleyen Çebi, artık projeleri hayata geçirme zamanı olduğunu da sözlerine ekledi.

Futbol ekonomisinin şu anda taşınabilecek durumun dışına çıktığını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Artık yüksek kurlarla, yüksek faizlerle bu işi taşımak imkansız hale gelmiştir. Bunu gördük ve düğmeye bastık. Geçen 1 senede hocanın istekli kararı, yönetim kurulunun altyapı ağırlık vermesini istemesiyle, teknik direktörümüzün varlığı işimizi kolaylaştırmıştır. Bu çocuklara artık süre vermek bizim asli görevimiz olacaktır. Bu durum Beşiktaş’ın ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

“Beni ilgilendiren genel kurulun takdiridir”

Hakemler konusunda işlerin bağırarak, çağırarak olmayacağını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Bugüne kadar bağırıp, çağırarak bu işlerin halledildiğini görmedim. Konuşarak, gerekli mercilere giderek yapılır. Masaya yumruk vuracaksanız, bu durum basının önünde olmamalı. Ben gerekeni arka tarafta yapıyorum. Buradan çıkınca TFF ve MHK’ye verilmek üzere Beşiktaş’a verilen zararların dosyasını götüreceğim. Ben gereğini yapıyorum, vicdanen rahatım. Camiamız müsterih olsun” dedi. Özkaynak projesinde eleştirilerin geleceğini de söyleyen Çebi, “Pandemide kulüp şampiyon oldu, kimse bize aferin demedi. Biz alışkınız. Benim için asıl olan Beşiktaş’tır, Buradan klavye şövalyelerine taviz verecek tarzda fikrimi zikrimi değiştirmeyeceğim. Takdiri Genel kurul verir. Beni ilgilendiren genel kurulun takdiridir. Ben Beşiktaş genel kurulunun ekonomiyi önemseyeceğini düşünüyorum. Mehmet Üstünkaya’nın altyapıya verdiği değeri biliyoruz. Kendisi de Galatasaray Lisesi mezunuydu, Allah gani gani rahmet eylesin” diyerek devam etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler