Genel

Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı açıldı

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Muhammed Furkan Taş, Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı’nın açılışını dualarla yaptı.

ABDULLAH GONCA

SAMSUN-Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı açıldı. Başkanlığa Savaş Akkuş getirildi. İl Başkanı Muhammed Furkan Taş, Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı’nın açılışı için bir araya geldiklerini belirtti.

Alperenlerin, helal lokmalarla, çocuklarının rızkından keserek bu ocakları tüttürdüğünü dile getiren Taş, “Lekesiz ve tertemiz şehid liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde onurlu bir duruşla Alperen Ocaklarımız daima ülkemizin dört bir yanında varolacaktır. Asarcık Alperen Ocaklarımız, Asarcık’ın göz bebeği, gençliğin merkezi ve umut ışığı olacaktır. Türk’ün ruh kökü ve İslam’ın ince manası bu ocaklarımızda belirecektir.” dedi.

Asarcıklılar’ın artık yeni bir iman ocağı, yiğitlik otağı olduğunu kaydeden Başkan Taş, “Biz dava arkadaşlarımızım her birine inanıyor ve güveniyoruz ki önümüzdeki asır bizlerin omuzunda yükselecek ve Türk asrı olacaktır. Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanımız Savaş Akkuş ve yönetimine üstün muvaffakiyetler ve başarılar diliyorum. Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığımız Asarcık için hayırlara vesile olsun. Ocaklarımızı önce Asarcık gençliğine, halkına ve sonra da dava arkadaşlarımıza emanet ediyorum. Allah’a emanet olunuz.” diye konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler