Gündem

Yeniden Refah İftarda Buluştu

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı’nın Derya Düğün Salonu’nda düzenlediği iftar yemeğinde partililer bir araya geldi.

İl Başkanı Salih Şahin öncülüğünde Derya Düğün Salonu’nda düzenlenen Yeniden Refah Samsun İl Başkanlığı iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, MKYK Üyesi Halil İbrahim Demirelli, MKYK Üyesi Mustafa Barutçu, İl yönetimi ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda parti mensubu katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Samsun İl Başkanı Şahin, ülkenin ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Ekonominin geldiği nokta ortada. Ülkenin neredeyse yarısı açlık sınırı olan asgari ücretle yaşamaya çalışmakta. Allah ülkemizin birlik ve bütünlüğüne zeval getirmesin. Mevcut iktidarın ekonomiyi düzeltebilecek bilgi ve tecrübeden yoksun şekilde ülkeyi yönetmeye çalışarak ülkemizi uçuruma sürüklemekte olduğu açıktır. Ekonomiyi düzeltecek kadrolar Yeniden Refah Partisi’nde toplanmış ve ülke ekonomisini şaha kaldırabilmek için seçim startını beklemektedir ” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler