Genel

Yeniden Refah Tekkeköy’de kongreye gidiyor

Yeniden Refah Partisi Tekkeköy İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresini 16 Temmuz’da yapacak…

ZAFER BULUT
TEKKEKÖY-
Yeniden Refah Partisi, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde 2. Olağan Kongresi’ni yapacak. Tekkeköy İlçe Başkanı Mustafa Durmuş Yıldırım, kongre hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Kongrelerini 16 Temmuz 2022’de saat 12.00-17.00 saatleri arasında 19 Mayıs Mahallesi Kahvecioğlu Sokak’taki Tekkeköy Düğün Salonu’nda yapacaklarını dile getiren Başkan Mustafa Durmuş Yıldırım, “Bizler tabanda Tekkeköy ve Samsunumuz ve genel olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canla başla çalışıyoruz.” dedi.

Tekkeköy’ün sevilen isimlerinin listelerinde bulunduğunu kaydeden Yıldırım, halkın Yeniden Refah Partisi ve liderleri Dr.Fatih Erbakan’a büyük teveccüh gösterdiğini söyledi.

Yıldırım şöyle konuştu:

“Gece gündüz, ekonomi politikalarında Yeniden Refah’ın izleyeceği adil düzen yolunu anlatıyoruz. Türkiye’de enflasyonist sistemden bıkan milletimiz seçimleri dört gözle bekliyor. Partimize büyük teveccüh var. Biz Yeniden Refah olarak, ilçemizde iktidara geldiğimiz takdirde milletimizin istediği hizmetleri yerine getireceğiz. Rant politikalarına asla taviz vermeyeceğiz. Gerekli yapısal reformları gerçekleştireceğiz. Ülke çapında ise en büyük sorun olan adalet ve ekonomideki aksaklıklara neşter vuracağız. Eğitim sistemindeki çarpıklıklar bizimle sona erecek. Yeniden Refah’la Türkiye yeniden büyük Türkiye olacak.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler