Ekonomi

Öz Diyarbakır Sofrası 7. Şubesini Çorum’da açtı

Özdiyarbakır Sofrası’nın 7. şubesini Çorum’da açan genç girişimci Jiyan Altın, amacının iyi ustalarla unutulmayacak lezzetleri Samsun’dan sonra Çorum halkına da tattırmak olduğunu söyledi.

ZAFER BULUT
SAMSUN/ÇORUM-
Samsun’da Özdiyarbakır Sofrası’nın tüm şubelerinde toplam 90 kişi çalıştığını dile getiren Jiyan Altın, Körfez’deki 6. Şubede 15 kalifiye elemana istihdam oluşturduklarını, 7. şubelerini de Çorum’da açarak 15-20 kişiye daha iş imkanı vermenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Baba mesleği kebapçılığı severek yaptığını kaydeden Jiyan Altın, Samsun Körfez’de sistemi oturtur oturtmaz soluğu Çorum’da aldığını ve hızlı bir şekilde restore çalışmalarının ardından Diuarbakır Sofrası’nın Çorum Şubesi’ni faaliyete geçirdiğini ifade etti. Çorum halkının ilk günden itibaren büyük teveccüh gösterdiğini söyleyen Jiyan Altın şöyle devam etti:
“Amacım sürekli istihdam oluşturmak ve iyi ustalarla Samsun’dan sonra Çorum halkına en iyi pide ve kebapları servis ederek unutamayacakları lezzetleri tattırmak. Çorum şubemize yeni açmamıza rağmen çok büyük ilgi var. Hatta bazı müşterilerimiz bizim kebapları yemek için Samsun’a geldiklerini, Çorum’a da açılmamızdan dolayı çok mutlu olduklarını söylüyorlar ki, çok mutlu oluyoruz.”

Samsun’da gençlere girişimcilik konusunda örnek olan 25 yaşındaki Jiyan Altın, Z kuşağının internet ortamında zaman öldürmeyi bırakıp işin ucunu biryerlerden tutmasının önemine dikkat çekti. Altın, “Ayakta durmak ve halka hizmet.etmek çok önemli. Bunun kıymetini bilenler bilir. Allah kimseyi yaptığı işte mahçup etmesin. Mahçup olmamak için de çok çalışmamız ve yaptığımız işi sevmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler