Ekonomi

Tepecik’i satan adam!

Oluşturduğu güvenle gayrimenkul alım satımında aranan marka olan Sezer Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Sahibi Salih Sezer Samsun’un İlkadım ilçesinde, özellikle de Tepecik mevkiinde imzaladığı satış özleşmelerişylke rekor kırıyor.

AYHAN GONCA
SAMSUN-Hergün Samsun Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde bir daire, arsa veya tarlanın tapu işlemlerini yaptıran Gayrimenkul Danışmanı Salih Sezer, “Bizim işimiz tamamen güvene dayalı bir iş. Yıllardır bölgemizde tanınıyor ve biliniyoruz. Kimseye bir yanlışımız olmadı. Haliyle hem gayrimenkulünü satmak isteyenler hem de almak isteyenler gelip bizi buluyor. Bu güveni sürdürmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” dedi.

Yıllardır gatrimenkul danışmanlığı yapan Salih Sezer, bina yapan müteahhitlerin de dairelerini satışa sunduklarını ve alıcı ile satıcı arasında köprü olduklarını kaydederek, günümüzde en iyi yatırımın gayrimenkule yapılan yatırım olduğunu dile getirdi. Salih Sezer, özellikle enflasyonist uygulamaların revaçta olduğu ülkelerde gerek daire gerek arsa gerekse tarla fiyatlarının her geçen gün katlandığına, bu bakımdan şartları zorlayarak insanların bu alanda yatırım yapmasının kazançlı olduğuna vurgu yaptı.

Sezer, tanıdıklarının son yıllarda, “Aha Tepecik’i satan adam!” diye espri yaptığını da hatırlatarak, bu takılmanın hoşuna gittiğini ifade ederken, “Arkadaşlarımızın yaptığı bu yakıştırma bizim gayretlerimizin neticesidir. Bugüne kadar kimseyi üzmedik, kırmadık. Herkesin isteklerine göre çözüm üretmeye çalışıyoruz. Allah-ü teala da neticeyi yaratıyor. Allah’ın izniyle bölgemizde birinci sınıf ürünleri insaflı rakamlarla alıcılara ulaştırmaya devam edeceğiz. Allah kimseyi yaptığı işte utandırmasın.” diye konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler