Ekonomi

Bakımlı erkekler daha başarılı

Samsun Canik’te Bektaş Saç Tasarım’ın Sahibi Mustafa Bektaş, bakımlı erkeklerin iş hayatında daha başarılı olduğunu söyledi.

ZAFER BULUT
SAMSUN-Samsunlu Güzellik Uzmanı Mustafa Bektaş, erkeklerin kişisel bakımını ihmal etmemesi gerektiğini, kişisel bakımın insanı daha aktif, dinamik ve diri tuttuğunu dile getirdi. Mustafa Bektaş, “Mesela sakal traşı ölü derinin ayılmasını sağlar. Cilt genç kalır” dedi.

Kadınların kişisel bakım konusunda daha profesyonel olduğunu, erkeklerin de bakımına önem vermesi gerektiğini ifade eden Bektaş, “Herkes düzenli olarak saçlarını kestirmeli. Küçük bir değişiklik büyük bir mutluluktur. Mutluluk iletişimi arttırır. Hayatı kolaylaştırır.” diye konuştu.

Cildin sadece kadınlarda bulunmadığını erkeklerin de cilt bakımına dikkat etmesi mgerektiğini vurgulayan Mustafa Bektaş, şöyle konuştu:

“Cilt hergün temizlenmeli. Kirden ve pastan arındırılmalı. Düzenli traş şart. Traş ölü derinin atılmasını sağlar. Tonik kullanılmalı. Cilt doğal yağlarla temizlenmeli. Uyku öncesi bakım da atlanmamalı. Her mevsim güneşten korunmak şart. Şeker tüketimi de azaltılmalı. Bunları yapan erkeklerin hem ev hem de iş hayatı daha güzel olur.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler