Siyaset

BBP’li Avcı şehidin evine yol istedi

BBP MKYK Üyesi Erdal Avcı, Şehid Ali Altun’un evini ziyaret ederek, şehidin köyüne maddi imkansızlıktan belediyenin yapamadığı yolun yapılması için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı’dan yardım istedi.

AYHAN GONCA
SAMSUN-
Samsun’un Ayvacık İlçesi Tiryakioğlu Mahallesi’nde, Şehid Ali Altun’un evini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı’dan köy yolunun yapılmasını istedi.

Şehidin evine giden yolun çamur içinde olduğunu gören BBP MKYK Üyesi Erdal Avcı, bu yolun yapılacağı sözünün 3 yıl önce verildiğini hatırlatarak, belediyenin yolu yapmaya gücünün yetmediğini, maddi imkansızlıklar sebvebiyle yolu yapamadığını belirterek bakan ve valinin konuyla ilgilenmesini istedi.

Tiryakioğlu Mahalle Muhtarı Şahin Töre ve şehidin kayınpederi Hikmet Altan ile birlikte çamurlu yolda yürüyen Erdal Avcı, “Bu evde oturan kardeşimiz bu vatan için, bu toprak için bayrak için, ezan için canını vermiş şehid olmuştur. Ancak gelin görün ki vatanı ve milleti için şehid düşmüş olan şehidimizin 1. derece yakınları evine yolsuzluktan çıkamamaktadır. Yani bir insan vatanı için bu millet için şehid olacak, canını feda edecek ama ülkeyi idare edenler yerelde bizleri idare edenler betonu ve asfaltı çok görecekler. Bu doğru olmaz.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu çok sevdiklerini ve bu konulardaki hassasiyetini bildiklerini kaydeden Avcı, Samsun Valisi Zülkif Dağlı’nın Samsun’un 5-6 ilçesine asfalt ve beton yol yapımı için 30 milyon lira aktardığını da kaydetti. Avcı, “Samsun Valiliği 600 metrelik yolu mu yapamıyor?” diye sordu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler