Belediyeler

Sandıkçı: Adaletten şaşmayız

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, göreve geldiği günden beri asla adaletten şaşmadıklarını ve hiç kimseye iltimas geçmediklerini belirterek, bütün çabalarının ilçe halkını memnun etmek olduğunu söyledi

AYHAN GONCA
SAMSUN –
Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, adaletten asla şaşmadıklarını ve bu konuda kararlı olduklarını söyledi.

Canik’te işe başlamadan önce her sabah çalışma yapılan noktaları ziyaret eden ve güzergahındaki esnafla sohbet eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti.

Canik Zabıtası’nı görevlendirerek esnaf ve ticaret erbabının istek ve önerilerini öğrenen, makul ve mantıklı öneriler üzerinde çalıştıklarının altını çizen İbrahim Sandıkçı, “Öncelikle ilçemizde halkımızın huzurlu olmasını istiyoruz. Huzurun temini için de düşüncelerini bilmemiz gerekiyor. İhtiyaç sahiplerine gerekli desteklerde bulunuyoruz.” dedi.

Başkan Sandıkçı, hayatta en çok adaletsizliği sevmediğine dikkat çekerken, bu bağlamda her zaman iltimasın karşısında durduğuna da değindi. “Sandıkçı, “Benim dönemimde partili-partisiz hiç kimseye iltimas geçilmemiştir. Liyakat ve ehliyet daima ön planda tutulmuştur. Halkımızın şikayetleri hemen değerlendirilerek gereken yapılmıştır.” diye konuştu.

Sandıkçı, ilçenin Soğuksu Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çabalarının olduğuna da deninirken yeraltı otoparkı, cami, sosyal yaşam alanlarının yeralacağı müthiş bir proje üzerinde çalıştıklarını ancak bu projenin bu dönemde yetişmese de gelecekte yapılacağı ve ilçede balkabı merkezi oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler