Genel

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023 seçimleri iftirayla iffet, iradeyle ihanet arasında geçecektir

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “2023 seçimleri iftirayla iffet, iradeyle ihanet arasında geçecektir”

ANKARA-
-“Bu yıl içinde yapılacak seçimler için vakit daraldıkça hain proje elemanları, oyun uşakları, siyaseti zillete düşmüşlerin iç yüzü birer birer deşifre olmaktadır”

-“2023 bir turnusol kağıdı gibi her rezaleti açığa ve ortaya çıkaracaktır, hatta bu süreç başlamıştır”

-“Türkiye’nin önünü kesmek, yükselişini durdurmak, ayağına zincir vurmak, onca hizmeti baltalamak amacıyla faal halde olanlar kuyrukta sıraya girmişlerdir”

-“Seçime kadar her türlü provokasyonun sahnelenmesi muhtemeldir, beklenmelidir”

-“Yıkım kuryeleri ihanet, Saros’un uşakları, FETÖ’nün itleri, cumhuriyetin 100. yıldönümünü sekteye uğratmak amacıyla zillet ittifakın yanında hizalanmışlardır”

-“İğrenç oyunu görüyoruz, 5. kol faaliyetinin açıkça farkındayız. Hamd olsun alayına birden Türk’ün gücünü göstereceğiz”

-“Türk milletiyle uğraşmanın, saldırı pozisyonuna geçmenin bedelini çok ağır ödeteceğiz. Zillet ittifakının siyasetsizliği ortadadır. Türkiye’ye bağlılıkları ise komalıktır”

-“Bugüne kadar ne görüştünüz, ne ile avundunuz, neleri konuştunuz, neyin hesabını yaptınız?”

-“Toplanıp toplanıp dağılıyorlar. 6’lı masanın adayı cumhurbaşkanı olursa Türkiye’yi birlikte yöneteceklermiş. Bu nasıl boş bir kafadır. Doğru kararlar üretmeye yatkın bir demokrasi, siyasal istikrarın vazgeçilmez öğesidir”

-“Bu kokuşmuş siyasetle ilgili öngörülerimizde yine yanılmadık. Hiçbir zillet partisinin Türkiye’ye hizmet gibi bir derdi, özlemi, gayesi, niyeti yoktur”

-“Olmasını beklemek ise tamamiyle beyhudedir. Zillet ittifakı bir alternatif değildir, yerli ve milli hiç değildir. Milletimiz bunların asıl yüzlerinin farkındadır”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler