Genel

Yeniden Refah Partisi seçimlere sıkı hazırlanıyor…

www.ohaberneydi.com ‘u ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Samsun Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevda Demirci, Genel Yayın Yönetmenimiz Ayhan Gonca’ya merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davamız” isimli kitabını hediye etti. Demirci, seçimlere her koldan hızlı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

ZAFER BULUT
SAMSUN-Yeniden Refah Partisi Samsun il Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevda Demirci partinin Siyasi İşler Başkanı Hatice Sakaoğlu ile birlikte haber sitemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Ayhan Gonca’ya merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davamız” isimli kitabını hediye eden Sevda Demirci, önümüzdeki genel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Seçimlerde ibrenin Yeniden Refah Partisi’nden yana olduğuna dikkat çeken Sevda Demirci, gencinin yaşlısının, tüm seçmenlerin partilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getirerek, genel başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın “doğruya doğru yanlışa yanlış” demesinin seçmen tabanında büyük bir etki oluşturduğunu vurguladı.

Kadın Kolları olarak hergün Samsun’un bütün ilçelerini ziyaret ederek halkı dinlediklerini, halkın istekleriyle Yeniden Refah Partisi’nin politikalarının örtüştüğünü ifade eden Sevda Demirci, www.ohaberneydi.com internet haber sitesinin yayın politikasını beğendiklerine de dikkat çekti. Demirci, ohaberneydi’nin objektif haberciliğini takdir ettiklerini dile getirirken, “Görüyoruz ki habercilikte partizanlık yapmıyorsunuz. Her kesime ve düşünceye yer veriyorsunuz. Yerel politik sıkışmışlık ve çekişme içerisinde değilsiniz. Dünya, Türkiye ve Samsun’dan önemli haberlere imza atıyorsunuz. Bu hasletler okuyucu olarak aradığımız yayıncılık anlayışı.” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi İl Kadın Kolları Siyasi İşler Başkanı Hatice Sakaoğlu ise, siyasette Yeniden Refah Partisi döneminin başladığına işaret etti. Demirci ve Sakaoğlu, ziyaretin anısına habercilerle fotoğraf çektirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler