Genel

Samsun’da Yeniden Refah’ın yıldızı parlıyor

Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili Adayı Recep Sezen, Samsun’da partilerine büyük bir teveccüh olduğunu söyleyerek, “Mücahit Erbakan’la ülkemize çok büyük hizmetler yapacağız” dedi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde açılışı yapılacak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlıkları için üyeleri koordine eden ve İlçe Başkanı Mustafa Durmuş Yıldırım ile elele vererek büyük bir gayretle seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili Adayı Recep Sezen, “Doğruluğun ve doğrunun önünde kimse duramaz. Niyetimiz halistir. Memleketimize hizmet için yola çıktık. Başaracağımıza ve milletimizin teveccühü Allah-ü tealanın yardımı ile netice alacağımıza inanıyorum” dedi.

Kendilerine düşen görevin sefer olduğunu her türlü zaferin Allah’ ait olduğunu dile getiren Milletvekili adayı Recep Sezen, Tekkeköy’de her haneyi tek tek gwzdiklerini, Samsun ve diğer ilçelerinde de gece-gündüz demeden çalışmalarının sürdürdüklerini kaydeden Recep Sezen, “Mücahit Erbakan’ın izinde Cumhur İttifakı içinde ülkemiz ver milletimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler