Siyaset

Karaaslan’dan Petek Reklam Ajansı’na ziyaret

Samsun’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Adayı Çiğdem Karaaslan Petek Reklam Ajansı’nı ziyaret ederek www.ohaberneydi.com internet gazetesi hakkında bilgi aldı.

Samsun’un Canik ilçesinde Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Petek Reklam Ajansı’nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Genel Yayın Yönetmenliğini Ayhan Gonca’nın yaptığı www.ohaberneydi.com internet gazetesi hakkında bilgi aldı. Ayhan Gonca, www.ohaberneydi.com’un günde 10 bin okuyucu tarafından ziyaret edilerek güncel yerel, ulusal ve uluslararası haberlerin okunduğuna dikkat çekerken, Petek Reklam Ajansı’nın da sosyal medya, matbaa, dijital baskı, promosyon ve tasarım alanlarında hizmet verdiğine işaret etti.

Haber Sitesi’ni incelerken, AK Parti’ye tüm Türkiye genelinde gösterilen teveccühe dikkat çeken Çiğdem Karaaslan ise, Samsun’daki mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan önce konuşurken katılımcı 120 bin vatandaş karşısında heyecanlandığını kaydetti. Karaaslan, “21 yıldır iktidarda bulunan partimiz yıpranmadan, her seçimde halkımızın güvenini daha çok kazanarak yoluna devam ediyor. Milletimizin hizmetkârı olmaya ve ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler