Genel

Cenikli tavukçuluk 2. şubesini açtı

Samsun İlkadım ilçesinde yıllardır hizmet veren Cenikli Tavukçuluk Izgara ve Dürüm Evi 2. şubesini Atakum’da açtı.

ABDULLAH GONCA

SAMSUN – Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan firma sahibi Ersin Cenikli amaçlarının halka sağlıklı ve kaliteli ürünlerle hizmet etmek olduğunu söyleyerek istihdama sağladığı katkının ise önemine dikkat çekti.

Çiğ tavuk ürünleri satış bayiliğinin ardından halktan gelen talep üzerine ilk işyerini büyüterek ızgara işine de girdiğini ve işinin uzmanı ustalarla çalışarak müşteri portföyünü geliştirdiğini ifade eden Ersin Cenikli, “Atakum’da açtığımız 2. Şubemizle birlikte Samsunlulara daha güzel hizmetler sunacağız. Toplam istihdamımız yirmiye ulaştı. Bu bakımdan çok mutluyum. Amacımız Samsun’u şubeler ağıyla örmek.” dedi.

Atakum’da müteşebbis Mustafa Kaya ile iş ortağı olduğunu kaydeden Ersin Cenikli yeme-içme sektörünün ilde büyük gelişme sağladığını bu gelişime kendilerinin de katkıda bulunduğunu kaydetti. Cenikli şunları söyledi; “Bu işe aile işletmeciliğiyle başladık, işimize verdiğimiz önem neticesinde iş kendisini geliştirdi. Sen işini sevince insanlarda seni seviyor. Bu çok önemli. Ülkemize katma değer oluşturmak için Allah’ın izniyle büyümemizi sürdüreceğiz. Ülkemizin müteşebbis ruhlu insanlara çok ihtiyacı var.

Cenikli sektörlerinde ekip ruhunun önemine dikkat çekerek zincirdeki bütün halkaların sağlam olmasının önemini vurguladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler