Genel

Erkan, MİLAD temsilciliğine atandı

Erkan Çorap Örme Sanayi Sahibi Berkay Erkan, İstanbul merkezli MİLAD İş Dünyası Derneği’nin Samsun Temsilciği’ne atandı

AYHAN GONCA
SAMSUN
– Merkezi İstanbul’da bulunan Millî, İlkeli, Liyakatli, Adil ve Dürüst İş Adamları Derneği’nin (MİLAD) Genel Başkanı İş adamı Hüseyin Terzi, MİLAD’ın Samsun İl Temsilciği’ne genç işadamı Berkay Erkan’ı atadı.

Erkan Çorap Örme Sanayi Sahibi Berkay Erkan’a görevi tevdi eden Genel Başkan Hüseyin Terzi, derneklerinin her şeyden önce ve öncelikli olarak özelde işveren ve işçilerin, genelde aziz Türk Milleti’nin ve tüm insanlığın taleplerinin adilce bölüşülmesini esas aldığını belirtti.

Üretim ve üretilen değerlerin paylaşımında adaletin sağlanması için; hak ve hukukun değişmez değerlerini referans aldıklarını Kaydeden Terzi, “Paylaşımda adaletin sağlanması ile eşitlik, barış, refah ve mutluluğun tüm insanlığa ulaşacağına inanıyoruz. Bu nedenlerle ekonomik ve siyasi otoritelerle daha etkin, daha kurumsal ve daha yapıcı ilişkilerin kurulması gerekliliğinin altını çiziyoruz. Eğitimin iş dünyası için öneminin farkındalığı içerisinde toplumun ve insanlığın tüm kesimleri için önemine ithafen eğitim, danışmanlık, rehberlik hizmetleri sağlamak suretiyle uygulama ve uygulama içerisinde yaşanabilecek olası aksaklıkları gidermek üzere çözüm önerileri ve planları hazırlamış bir kurum olmayı hedefliyoruz” dedi.

MİLAD’ın misyonunu açıklarken, “Ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir iş adamları derneği olarak, önceden belirlenen hedeflerimizi paylaşan üye sayımızı yükselterek, üyelerimiz arasındaki dayanışmayı geliştireceğiz. Sağladığımız birlik, beraberlik ruhuyla ülkemizin ve milletimizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunacağız” konuşmasını yapan Terzi, şöyle devam etti:

“Üyelerimizin sorun ve beklentilerini belirleyerek, çözüm önerilerimizi yetkililere ulaştırmak ve böylece Türkiye sanayisi ve iş adamlarının sesi olmak. Yerel, ulusal ve uluslararası kurumlar ile iş birliği içerisinde ülkemizin ekonomik, kültürel ve sosyal yapısına katkıda bulunacağız. Bu hedeflerle millî, ilkeli, liyakatli, adil, dürüst, öncü, yenilikçi üyelerin iş birliği ve dayanışması temelinde bir araya getirilmesini sağlamak ve onları yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda temsil eden bir kurum olarak, üyelerine küresel rekabete yönelik eğitim, enformasyon, organizasyon ve strateji desteği sunacağız.

Berkay Erkan ise, Türkiye’nin rekabet gücünü arttırmak, haksızlıkların giderilmesi için mücadele vermek ve ticari hayatın “adalet, liyakat ve karşılıklı haklı kazanç” temelinde şekillenmesine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler