Gündem

Cağaloğlu, Samsun’un gözbebeği

Müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen işletmeci Feyzullah Yamanoğlu, yeme-içme sektörünün çok önemli olduğunu belirterek, kaliteden asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

ZAFER BULUT
ATAKUM
– Samsun’un Atakum ilçesi’nde faaliyet gösteren Cağaloğlu Pide, Kebap ve Lahmacun Dünyası müşterilerine en güzel hizmeti vererek pörtföyünü her geçen gün arttırıyor.

Samsun’da yeme-içme sektörüne önemli katkılarda bulunan işletmeci Feyzullah Yamanoğlu, yıllarca lokantacılık sektöründe faaliyet gösterdikten sonra iyi ustalardan bir ekip kurarak Cağaloğlu Pide Kebap ve Lahmacun Dünyası’nı devraldı.

Ülkenin işini iyi yapan insanlara ihtiyacı olduğunu dile getiren Feyzullah Yamanoğlu, “Biz işimizi çok iyi yapıyoruz. Malzemenin en kalitelisini kullanıyoruz. Ustalarımız sektörümüzün en iyileri. Müşteri memnuniyetinden asla taviz vermiyoruz. İşimizi güzel yaptığımızın en güzel göstergesi aldığımız geri dönüşlerdir.” dedi.

“Cağaloğlu”nun kapısından bir defa giren Samsunluların ve çevre illerden şehre ziyarete gelenlerin sürekli gelmeye devam ettiğini vurgulayan Yamanoğlu, şunları söyledi:

“Ailelerin tercih ettiği bir işleymeyiz. Bunun yanı sıra ilimizdeki işletmeler ve kuruluşlar personelleriyle birlikte pide ve kebaplarımızın tadına bakarak huzurlu bir ortamda güzel vakitler geçiriyor. Müşterilerimizle adeta bir aile olduk. Personelimizin güler yüzü ve hızlı servisimizle de dikkat çekiyoruz. Bütün bunların yanı sıra amacımız istihdama da katkıda bulunmaktır. Şehrimize ve ülkemize küçükte olsa bir değer katabiliyorsak ne mutlu bize.”

Feyzullah Yamanoğlu, gençlere de nasihatta bulundu: En iyi eğitimi alın ama elinizde mutlaka bir mesleğiniz olsun. Hangi işi seviyorsanız o işi yapın. Hayatta en önemli husus insanları kırmadan incitmeden, topluma zarar vermeden bir iş yapıyor olmaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler