Gündem

Yeniden Refah’tan Petek Ajans’a ziyaret

İsrail’in Filistin’e uyguladığı baskılara tepki gösteren Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Müslüman ülkelerin birlik olmasının önemini vurguladı.

ZAFER BULUT
SAMSUN –
Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Petek Ajans’ı ziyaretinde İsrail ve hamisi Amerika’ya Filistin’de Müslüman kanı döktüklerinden dolayı tepki gösterdi.

Petek Ajans bünyesinde faaliyet gösteren Petek Reklam ve Dijital Baskı Sistemleri ile www.ohaberneydi.com internet gazetesi’nin Canik ilçesindeki merkezini ziyaret eden Yeniden Refah İl Başkanı Yaşar, ” İsrail ve Amerika’nın etkisinden çıkamayan kuruluşların yerine, İslam aleminin Türkiye liderliğinde yeni siyasi ve askeri birlikler kurulmalıdır. Ayrıca İsrail’in Filistin’e uyguladığı baskıları ve soykırıma dayanan katliamları kabul edilemez. Müslüman ülkelerin birlik olması elzemdir.” dedi

Petek Ajans Sahibi Mustafa Yunus Gonca ve www.ohaberneydi.com internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Gonca’dan gazetecilik ve reklamcılık faaliyetleri hakkında bilgi alan İbrahim Yaşar, yerel seçimlere hızlı bir şekilde hazırlandıklarına da dikkat çekti.

Başkan Yaşar, şunları söyledi:
“31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde partimizi belediyelerde iktidara taşıyacağız. Partimiz 54 senelik milli görüş hareketinin devamıdır. Halka hizmet anlayışıyla siyaseti ibadet olarak yapıyoruz. Milletimizin her ferdi ülkemizin birinci sınıf vatandaşıdır. Herkesin hakkını korumak ve adaletle yönetmek üzere bu yoldayız.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler