Gündem

SP Samsun Milletvekili Karaman’dan Petek Reklam Ajansı’na ziyaret

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Samsun’un gelişimine katkı sağlamak için parti olarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi

RÜMEYSA BULUT

SAMSUN – Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, partinin Canik İlçe Başkanı Ahmet Keser ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Petek Reklam Ajansı’nı ziyaret ederek firmanın reklam ve haber faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Saadet Partisi’nin 10 milletvekilinden biri olan Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, tüm milletvekillerinin ülke genelinde teşkilatlarıyla birlikte mahalli seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Ajans bünyesindeki www.ohaberneydi.com İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Gonca ile sohbet eden milletvekili Mehmet Karaman ve Canik İlçe Başkanı Ahmet Keser, halkın partilerine gösterdiği teveccühe de dikkat çekti.

Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Ayhan Gonca’dan Petek Reklam Ajansı ve www.ohaberneydi.com internet gazetesi hakkında da bilgi aldı. Gonca, haber sitesinin, yerel, ulusal ve uluslararası objektif haber yayıncılığı yaptığına işaret ederken, Petek Reklam Ajansı’nın da profesyonel kadrosuyla matbaadan dijital baskıya, promosyon ürünlerinden tabelaya, araç giydirmeden cam giydirmeye kadar her alanda hizmet verdiğini ifade etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler