Belediyeler

Sıra Karaoğlan’da…

Atakumlular, “Bağımsız başkan adayı ol, oyumuz senin” diyor, o AK Parti’de diretiyor…

RÜMEYSA BULUT

SAMSUN – Samsun’un tanınmış simalarından AK Partili Seyhan Karaoğlan, sabırla ve partisine hiç küsmeden bütün aday adaylık süreçlerinin ardından Atakum Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yapmaya hazırlanıyor.

Samsunluların, “Nedir sendeki bu AK Parti aşkı? Bağımsız adaylığını koysan Atakum’un yarısının oyunu alırsın” dediği Seyhan Karaoğlan, AK Parti’nin vizyon ve misyonuna bağlı kalmayı sürdürüyor.

Evli ve 3 çocuk annesi 42 yaşındaki Seyhan Karaoğlan, ilk, orta ve liseyi Samsun’da bitirdikten sonra evlenmesi sebebiyle, kazanmasına rağmen üniversiteye gidemese de eğitimden kopmadan siyasi hayatına da AK Parti ile başladı.

Hayat boyu eğitimin önemine dikkat çeken Seyhan Karaoğlan, İngilizce, İlkyardım, Sorumlu Emlak Danışmanlığı, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, Uygulamalı Girişimcilik, Bilgisayar İşletmenliği, Kantin ve Açık Alan İşletmeciliği, İnternet Teknolojisi ve Mobil Uygulamalar kurs ve eğitimlerine katılarak belge ve sertifikalarını aldı.

2000 yılından bu yana aile işletmesinde ticaret ve inşaat işleriyle iştigal eden, uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Okul Kantinlerinin işletmeciliği faaliyetlerinde bulunan ve “Sıra Karaoğlan’da” diyen Atakumluların isteğiyle Atakum Belediye Meclis Üyeliği için AK Parti’den aday adayı olacağı kaydedilen Seyhan Karaoğlan, mobilya imalat, pazarlama ve satış konularında da aktif olduğunu gösterdi.

Türkiye’nin 2002 yılında yeniden doğduğunu, ülkede Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kimsenin hayal bile edemeyeceği hizmetleri gördüğünü dile getiren Seyhan Karaoğlan, “Türkiye ve İslam dünyasının sorunlarının çözümü ve kalkınması için doğru adres AK Parti’dir. Yerli ve millidir. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlığını yaptığı Ak Parti’de gönüllü olarak 19 yıldır çalışıyorum. Çalışmaya da devam edeceğim.” dedi.

Bu zamana kadar İlkadım İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanlığı, İlkadım İlçe Kadın Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Samsun İl delegeliği görevlerinde bulunarak AK Parti’ye ve Samsun’a hizmet eden Seyhan Karaoğlan, AK Parti 17. Dönem Siyaset Akademisi “Büyük Güç Türkiye ” eğitim programına katıldı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İlkadım Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den milletvekilliği aday adayı oldu.

Seyhan Karaoğlan şunları söyledi:
“Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gönülden bağlı bir üyesi olarak partimize ve şehrimize hizmet edebilmek amacıyla partimizin yetkili kurullarının da uygun görmesiyle Atakum Belediyesi Meclisi Üyesi olarak hizmet etmeyi hedefliyorum. Bunun için aday adayı olacağım. Sürekli görüştüğüm Atakumlu hemşerilerim, ‘İlle de aday olacaksın’ demese bu seçimlerde aday arkadaşlara yardımcı olacaktım. Onların kazanması için mücadele edecektim. Halkımızın teveccühü ve baskıları nedeniyle yine yeniden AK Parti’den Atakum Belediyesi meclis üyeliği için adım atıyorum.” diye konuştu.

Karaoğlan’a yakın arkadaşları, “Bu defa kesin adaysın.” diye destek verdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler