Ekonomi

Üç Eller Otomotiv hizmette tam gaz

Samsun Eski Sanayi Sitesi’nde 3 arkadaş elele vererek Hyundai ve Kia’nın servisini açtı. 7/24 hizmet veren genç girişimciler, müşteri memnuniyetinden asla taviz vermiyor.

ZAFER BULUT
SAMSUN-
Samsun’da bir yıl önce açılarak Hyundai ve Kia marka araçların servis hizmetini veren Üç Eller Otomotiv müşteri memnuniyetinden taviz vermeden 7/24 esasına göre çalışıyor.

Genç girişimciler Taşkın Bekdemir, Ahmet Bozbaş ve Serdal Yıldız’ın ortaklığında kurulan Üç Eller Otomotiv, tam gaz hizmet veriyor. 7 kişilik profesyonel ekiple hem Hyundai ve Kia marka araçların tamirini yapıp en kısa sürede müşterilerine teslim eden firma, yolda kalan araçları da alarak problemleri çözüyor.

Samsun Eski Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Üç Eller Otomotiv’in ortaklarından Taşkın Bekdemir, sektörde önemli bir boşluğu doldurduklarını belirterek, “Ekip çok önemli. Ekip iyi değilse ağzınla kuş tutsan iyi hizmet veremezsin. Biz, profesyonel ekiple çok çalışarak müşterilerimizin araç konusundaki dertlerini çözüyoruz.” dedi.

Hyundai ve Kia marka araç sahiplerinin yolda sıkıntı çekmemesi için anında olay yerine giderek, olursa yerinde olmaz ise çekici hizmeti verip merkezde problemi hemen çözdüklerini kaydeden Taşkın Bekdemir, “Müşterimizi memnun edip uğurluyoruz. Para her şey demek değildir. Biz hizmeti öncelikle dua almak için yapıyoruz. Niyet önemli. Sen işini adam gibi düzgün yapta, para zaten peşinden gelir. Önemli olan insanlarımıza layıkıyla hizmet etmektir.” diye konuştu.

Bekdemir, kış günlerinde buzlanmaya karşı da sürücüleri uyardı ve şunları söyledi: Halkımız kış lastiklerini ihmal etmemelidir. Araçların bakımı çok önemli, Zamanı geldiğinde herkes aracının bakımını yaptırmalı. Bütün araç sahiplerine kazasız belasız hayırlı seyirler diliyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler