Vizyon Kuyumcu
Connect with us

onecıkar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yıldırım Akbulut’un cenaze törenine katıldı

Belediyeler

Bursa’da 16 gönüllü, kurdukları barınakta 300 sokak hayvanına bakıyor

Bursa’da 16 gönüllü, kurdukları barınakta 300 sokak hayvanına bakıyor
16 yıldır ara vermeden sokak hayvanlarına yardım ediyor
800’den fazla sokak hayvanı için kışa hazırlık yaptılar

Bursa’da bir grup gönüllü, sokak hayvanlarının daha sağlıklı beslenebilmesi için kendi imkanlarıyla 300 hayvanın bulunduğu barınak kurdu. Kış için hazırlık yapan gönüllüler, 800’den fazla sahipsiz köpeğin hem dışarıda başıboş gezmesini engellemek, hem de hayvanların zarar görmesini önlemeyi hedefliyor.

Bursa’nın Gölyazı İlçesinde bir grup gönüllü vatandaş sokak hayvanları için bir araya geldi. Toplam 16 kişiden oluşan hayvanseverler, kışın sahipsiz hayvanların başıboş gezmesini engellemek aynı zamanda sağlıklı beslenmelerini sağlamak maksadıyla 300 hayvan için barınak kurdu. Bulundukları Gölyazı Mahallesindeki neredeyse bütün sokak köpeklerinin bakımını üstlenen gönüllüler farklı bölgelerden gelen köpeklerle birlikte toplamda 800 hayvana bakmayı hedefliyor.
16 yıldır sokak hayvanları için gönüllü çalışan Timur Yılmaz,” Bulunduğumuz noktada yaklaşık 300’ün üzerinde hayvan var. Farklı 9 noktada 800 üzerinde sokak hayvanına bakıyoruz. Burada biz gönüllüler olarak elimizden geldiğince bu hayvanlara sahip çıkmak istiyoruz. 16 yıldır bu işi yapıyorum. Onların yalnız ve başıboş kalmasına izin veremeyiz. Umarım bir gün hak ettikleri hayatı sürdürürler” dedi.
“Yardımseverlerden destek bekliyoruz

Hayvanseverlerden destek bekleyen Yılmaz, “Buradaki hayvanların bağışıklığı korumamız için yemek artıklarını iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bazı zamanlar burada 20 kişi civarında toplanıyoruz. Hafta sonları bazı arkadaşlarımız destek vermek maksadı ile burada yardım ediyor. Kendim ise haftanın 6 günü burada onları yalnız bırakmıyorum. Burada kış sert geçtiği için barınak kuruyoruz. Aynı zaman turizm bölgesi olduğu için bu hayvanların sokakta başıboş gezmesinin önüne geçmeye çalıyoruz. Bu masum canlar için yardımseverlerden destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Okumaya devam et

Asayiş

Ajan Steele: Pandemi yalan, Bill Gates’in telefonlarını izleyin…

Eski CIA ajanı Robert David Steele korono virüsün sahte bir pandemi olduğunu söyleyerek “Bence DSÖ bu yalanın en başından beri bir parçası oldu.” dedi. A Haber CIA ajanının açıklamalarını gündeme taşıdı.

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen A Haber, eski CIA ajanı Robert David Steele’in “Pandemi yalanı”‘yla ilgili şok açıklamalarını yayınladı. Dünyada ve Türkiye’de bir buçuk yıldır sürdürülen sözde salgınla ilgili milletlere baskı uygulanırken, CIA ajanı Robert David Steele, “Bu salgın sahte bir pandemidir.” dedi.

“Bill Gates’in telefonlarını izleyin”

Eski ajan Robert David Steele, günün sonunda koronavirüsün herhangi bir nezle virüsünden daha az bulaşıcı olduğunun istatistiklerle ortada olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti:

“Ulusal Güvenlik Ajansı’nın Bill Gates’in yapmış olduğu her bir telefon görüşmesini izlemesi halinde bu sahte pandeminin nasıl kurgulandığını bizlere anlatmak için yeterli olacaktır. Buradaki amaç insanları korkutmak ve Bill Gates’in öne attığı uluslararası bir aşıyı yaymaktı. Dijital kimlik ile dünyayı etkisi altına almak istiyor. CIA’ya bunu bildirdim. Bence bu bir savaş sebebi.”

İşte o video:

Okumaya devam et

Gündem

Türkiye Libya’da dramı önledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya Dışişleri Bakanı Necla Manguş ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, “Libya’ya sağladığımız destek iç savaş, kardeş kavgası ve insanlık dramını önledi” dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Trablus temaslarına devam ediyor. Bakan Çavuşoğlu, Libya Dışişleri Bakanı Necla Manguş ile gerçekleştirdiği ikili görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. “Libya ile 500 yılı aşkın tarihi, kültürel, beşeri bağlarımız var batısı şile, doğusu ile, güneyi ile Libya bizim için mukaddes bir ülkedir” diyen Dışişleri Bakanı, “Türkiye olarak, Libya’nın bütünlüğü,, egemenliği, bağımsızlığı ve siyasi birliğinin muhafazasını ilke edindik ve önem verdik. Biz kalıcı barış, istikrara, refah için yoğun çaba sarf ettik. Libya halkının ve meşru hükümetlerinin zor dönemlerinde daima yanında yer aldık. Trablus’a saldırılar kaşsısında Libya’nın meşru hükümeti, dahil bazı ülkeleri biz dahil etti. Sadece, bu çağrıya Türkiye olumlu cevap verdi” ifadelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu: “Libya’ya sağladığımız destek iç savaş, kardeş kavgası ve insanlık dramını önledi”
“Ahmet Yıldız, Türkiye-Libya Dostluk Grubu Başkanı oldu”
Bakan Çavuşoğlu, açıklamasını şu şekilde tamamladı:
“Güvenlik ve askeri işbirliği mutabakat muhtırası kapsamında Libya’ya sağladımız destek iç savaş, kardeş kavgası ve insanlık dramını önledi. Desteğimiz önce ateşkesin sağlanmasını gerçekleştirdi. Yine özellikle bugün Başkanlık Konseyi ve Milli Birlik Hükümetinin kurulmasına da önemli bir fırsat vermiş oldu. Biraz önce bahsettiğim Mutabakat Zaptı çerçevesinde eğitim ve danışmanlık desteği veren meşru mevcudiyetimizle, bu ülkedeki para karşılı savaşan grupları eş tutmaya çalışanlar var. Biz Ankara’daki Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı’nda bu mutabakat zaptlarına anlaşmalara sağlık kaldığımızı teyit ettik. Görev başındaki hükümetin tüm Libya’ya halkına hizmet götürme çabaları var Türkiye olarak bu çabaları destekliyoruz. Bugün deniz yetki alanları anlaşmalarımızı ve bundan sonra atacağımız adımları birlikte ele alma imkanımız oldu. Ayrıca ekonomik işbirliğimizi, Libya’daki yatırımları, ikili ticaretimizi de görüştük. Başbakan Dibeybe İstanbul’da firmalarımızla görüşmüştü. Şimdi özel sektörümüzün Libya’ya dönmesi konusunu da birlikte değerlendiriyoruz, bu konuda birlikte çaba sarf ediyoruz. Bu yıl içinde Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı’nın ikincisini ve Karma Ekonomik Toplantısını gerçekleştirme konusunda mutabık kaldık. Necla Hanım’ın da söylediği gibi Libya’nın COvid-19 ile mücadelesine destek veriyoruz. TBMM’de Libya Dostluk Kurulu oluşturuldu ve emekli bir büyükelçimiz, Libya’da diplomat olarak çalışmış Denizli milletvekilimiz Ahmet Yıldız, Dostluk Grubu Başkanı oldu.”(iha)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.