Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Hurdaya dönen araçta sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Bolu’da, D-100 Karayolu’nda 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Kaza, saat 14.30 sıralarında D100 Karayolu Yumrukaya mevki’inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Ahmet Selahattin Bayburtlu idaresindeki 14 AB 333 plakalı otomobil, İskender Serttaş yönetimindeki 25 EN 092 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı.
Kazada, hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü İskender Serttaş ve eşi Emine Serttaş yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Selahattin Serttaş, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. Yaralı çift olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından tedavileri için hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Esenyurt’ta işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı

Esenyurt‘ta inşaat alanında işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın 3 konteynere daha sıçradı, bir işçi konteynerden son anda çıkararak kurtuldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

 Vehbi DEMİR- Özcan KILIÇ
İSTANBUL-Akçaburgaz Mahallesi 123. Sokak’ta yer alan bir inşaat alanında işçilerin kaldığı konteynerde saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek 3 konteynere daha sıçradı. İçeride bulunan işçilerden biri son anda dışarı çıkarak kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangını kısa sürede kontrol altına alan itfaiye ekipleri, çıkış nedenini öğrenmek için de çalışma başlattı. Toplam 4 konteynerin kullanılamaz hale geldiği yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. İnşaat çalışanları itfaiye ekiplerine teşekkür etti.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Filistin Kızılayı: İsrail’in saldırıları sonucunda 1 çalışanımız öldü

Filistin Kızılayı (PRCS) İsrail’in bir kampa saldırısı sonucunda bir sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini duyurdu.

 Şara Zehra ÖZBEY
PRCS dün yaptığı açıklamada, “ PRCS Kudüs Hastanesi çalışanı Issam Rouhi Mohammed Aqel öldürüldü. Bu olay, dün gece merkezi valilikteki Al-Bureij mülteci kampındaki evinin hedef alınmasından dolayı oldu. Böylece PRCS personeli arasındaki toplam şehit sayısı 30’a ulaştı; bunlardan 17’si insani görevini yerine getirirken öldürüldü” dedi. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Ogün Samast, İstanbul’daki duruşmaya Trabzon’dan katıldı

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’i 2007’de silahla vurarak öldüren Ogün Samast, tahliyesinin ardından hakkında ‘Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte silahlı terör örgütü adına suç işlemek’ suçlamasıyla İstanbul 14’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davaya SEGBİS üzerinden katılmak için Trabzon Adliyesi’ne geldi.

Selçuk BAŞAR
TRABZON-Hrant Dink suikastinin tetikçisi Ogün Samast, Bolu F Tipi Cezaevi’nden koşullu salıverilme kapsamında 15 Kasım 2023’te tahliye edildi. Tahliyesinin ardından Samast hakkında ‘Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek’ suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlanarak 17 Kasım’da iddianame düzenlendi. İddianamede, Ogün Samast’ın 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi istendi. Dosya daha sonra hukuki ve fiili irtibat nedeniyle İstanbul 14’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden Yasin Hayal ve Erhan Tuncel’in de arasında bulunduğu 11 sanığın yargılandığı davayla birleştirildi.

Ogün Samast, İstanbul 14’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya SEGBİS üzerinden katılmak için Trabzon Adliyesi’ne geldi. Siyah takım elbise giyinerek, adliyeye erken gelen Samast, duruşma için 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi salonuna geçti.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.