Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Fatih’te oyuncak deposunda yangın

Fatih Tahtakale’de bulunan bir oyuncak deposunda yangın çıktı. Depo alev alev yanarken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Yangın drone ile havadan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Tahtakale Mahallesi Karakol Sokak’ta bulunan bir oyuncak deposunda saat 12.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede oyuncak deposunu sardı. Depodan yükselen duman şehrin bir çok noktasından görülürken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışması sürerken, polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı.


Asayiş

‘Tavuk’ kavgasında anne ve oğlunu öldüren şüpheli, 20 yıl önce de eşini öldürmüş

Gümüşhane‘de, tavukların bahçeye girmesi nedeniyle çıkan kavgada yengesi Nurten Yapıcıoğlu (55) ile onun oğlu Ali Yapıcıoğlu’nu (25) tabancayla vurarak öldürüp, akrabası Kadir Yapıcıoğlu’nu (22) yaralayan Ümit Yapıcıoğlu’nun (47), 20 yıl önce de Kocaeli’de eşi Özlem Yapıcıoğlu’nu (23) bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Selda FIRAT
GÜMÜŞHANE-Olay, önceki gün, Kelkit ilçesi Alaçat köyünde meydana geldi. Ümit Yapıcıoğlu, iddiaya göre, tavukların bahçesine girmesi nedeniyle yengesi Nurten Yapıcıoğlu ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Ümit Yapıcıoğlu tabancayla ateş açtı. Olayda kurşunların isabet ettiği Nurten Yapıcıoğlu ile araya girmeye çalışan oğlu Ali ve akrabası Kadir Yapıcıoğlu yaralandı. İhbarla adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrollerinde Nurten Yapıcıoğlu ve oğlu Ali Yapıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Kadir Yapıcıoğlu ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kadir Yapıcıoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından gözaltına alınan Ümit Yapıcıoğlu, sorgusu sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlik tarafından ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Anne ve oğlunun Alaçat köyündeki cenazesine, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve çok sayıda kişi katılıp, aile üyelerine taziyede bulundu. Nurten Yapıcıoğlu ve oğlu Ali Yapıcıoğlu, köy meydanında kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına toprağa verildi.

Cinayete ilişkin kapsamlı soruşturma sürerken, Ümit Yapıcıoğlu’nun, 2004’te de Kocaeli’nin Derince ilçesinde eşi Özlem Yapıcıoğlu’nu, aralarında çıkan tartışmada defalarca bıçaklayıp öldürdüğü, hükümlü bulunduğu cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu ortaya çıktı.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen PKK‘lı teröristlerin kullandığı mağara ve tünelde çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

Taha AYHAN
ANKARA-Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, operasyon bölgesinde tespit edilen 6 mağara ve tünelde PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, ele geçirilen mühimmatların detayına ilişkin, “3 el bombası, 2 RPG-7 roketatar mühimmatı ile yapılmış EYP, 2 anti-personel mayın, 1 EYP ile güçlendirilmiş mayın, 1 mayın, 2 el yapımı havan, 35 Doçka makineli tüfek mühimmatı, 1 sis mühimmatı, 1 adet 120 milimetre havan mühimmatı, 1 adet 81 milimetre havan mühimmatı, 2 sinyal tespit cihazı, 2 alpha-fire düzenek, 1 havan mühimmat deposu, 8 mühimmat kutusu, 3 mutfak tüpü, 7 yakıt dolu bidon, 1 yıkılmış ve terkedilmiş sığınak, 1 su havuzu ele geçirildi” denildi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

MSB: PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

MSB: Operasyon bölgesinde tespit edilen 6 mağara ve tünelde PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.