Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Dere taştı, kenarda evi olan 2 aile mahsur kaldı

Düzce’de etkili olan sağanak yağış sebebiyle merkeze bağlı Ozanlar köyünde dere taştı. Taşan dere, köyün kanalizasyon hattını patlatınca 2 aile evinde mahsur kaldı.

Düzce’de 3 gündür etkili olan sağanak yağışın ardından merkeze bağlı Ozanlar köyünde dere taştı. Taşan dere köyü sular altında bırakırken, kanalizasyon hattı da patladı. Patlayan kanalizasyondan akan pis sular ile birlikte deredeki su taşkınları 2 ailenin evine ulaşımı kapattı. Köy muhtarı Bülent Keser, dere kenarında evleri olan ve su taşkını sebebi ile yolu kapanan ailelerin yanlarına giderek herhangi bir sıkıntı ve sorunları olup olmadığını sordu. Evler, bahçeler ve ekilen mahsuller taşkın sonrasında sular altında kaldı. Evlerine gitmek isteyen vatandaşlar ise oluşturdukları yollar ile evlerine girip çıkıyor. Ayrıca, AFAD ekipleri de köy muhtarı ile sürekli irtibatta olarak suyun yükselip yükselmediğini takip ediyor.

Muhtar köylüleri tek tek gezdi

Ozanlar deresinin taşmasının ardından bölgelerde incelemelerde bulunan muhtar Bülent Keser, dere yataklarında evleri olan ve yolları taşkınlar sebebi ile kapanan vatandaşlara giderek, herhangi bir sorunlarının olup olmadığını sordu.


Asayiş

Tabela ölçüsü alırken çatıdan düşen işçi öldü

GÜMÜŞHANE’de reklam tabela ölçüsü almak isterken, çıktığı oto servisine ait çatıda bastığı plastik malzemenin kırılması sonucu düşerek ağır yaralanan Murat Kartal (27), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SELDA FIRAT
GÜMÜŞHANE-Olay, dün öğle saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde meydana geldi. Reklam tabelası ölçüsü almak için bir oto servisinin çatısına çıkan Murat Kartal, bastığı plastik malzemenin kırılması sonucu 10 metre yükseklikten düştü. Beton zeminde başından yaralanıp, kanlar içinde kalan Kartal, ihbarla çağrılan ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Burada ilk müdahalede bulunulan Kartal, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan işçi, bugün akşam saatlerinde kurtarılamadı.

Nişanlısıyla Ağustos ayında yapacakları düğün hazırlığında olduğu öğrenilen Kartal’ın cenazesi, yarın Kemaliye Camisinden uğurlanacak. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

MSB: Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ANKARA-Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teröristler için hiçbir yer güvenli değil. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi” denildi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Polis memuru, emekli uzman çavuşu tabancayla vurarak öldürdü

Çorum’da, polis memuru Hüseyin Ç. (45), tartıştığı komşusu malulen emekli uzman çavuş Fatih Afacan’ı (40) tabancayla vurarak öldürdü.

Yusuf ÇINAR
ÇORUM-Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Osmancık ilçesi Çay Mahallesi Seyhan Sokak’ta meydana geldi. Kargı İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli polis memuru Hüseyin Ç., tartıştığı komşusu emekli uzman çavuş Fatih Afacan’ı tabancayla vurup ağır yaraladı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Afacan, sağlıkçılar tarafından kaldırıldığı Osmancık Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memuru Hüseyin Ç. ise Kargı İlçe Emniyet Amirliği’ne giderek teslim oldu.

Hüseyin Ç.’nin daha önce Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı, kısa süre önce Kargı İlçe Emniyet Amirliği’ne tayininin çıktığı belirtildi. 2022 yılında Fatih Afacan ile eşi arasında aile içi şiddet olayı yaşandığı, komşusu olan Hüseyin Ç.’nin tanıklık yaptığı, bu nedenle aralarında husumet olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.