Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Antalya’da kır düğününde ağaç devrildi: 1 ölü, biri ağır 9 yaralı

Antalya’da düzenlenen kır düğününde çam ağacının devrilmesi sonucu 1 davetli hayatını kaybederken, 1’i ağır 9 kişi de yaralandı.

Olay, saat 21.20 sıralarında Aksu ilçesi Konak Mahallesi Serik Caddesi’ndeki bir açık hava düğün salonunun bahçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kırılan yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki çam ağacı düğünde misafir olarak bulunan 10 kişinin oturdukları masanın üzerine devrildi. Olayda Mustafa Ölmez (44) olay yerinde hayatını kaybederken, Niyazi Ölmez, Fadime Ölmez, Güldeniz Ölmez, Umut Ayaz Ölmez, Özlem Başkaya, Fikret Uysal, Ercan Ak, Fatma Yener Arın ve Ramazan Solmaz yaralandı. Yaralılardan 5’i olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, Niyazi Ölmez’in durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

2,5 saat arayla arkadaşlarından birini öldürdü, diğerini yaraladı

Konya’da emlakçı Mevlüt T. (37), 2,5 saat arayla tartıştığı arkadaşı Hasan Aktepe’yi (32) tabancayla yaralayıp, ofisini bastığı mimar arkadaşı Necati Şadi Kılıç’ı (29) ise av tüfeği ile öldürdü.

Salih BÜYÜKSAMANCI
KONYA-İlk olay, dün saat 21.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Şafak Caddesi’nde meydana geldi. Emlakçı Mevlüt T., arkadaşı Hasan Aktepe ile sokak ortasında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Mevlüt T., tabanca ile Aktepe’yi karnından vurup, kaçtı. Sağlık ekiplerince Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Aktepe’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Aktepe’yi yaraladıktan 2,5 saat sonra Yazır Mahallesi Topak Sokak’a gelen Mevlüt T., saat 23.30 sıralarında mimar arkadaşı Necati Şadi Kılıç’ı ofisinde av tüfeği ile vurdu. Göğsünden yaralanan Kılıç hayatını kaybetti, kaçan şüpheli olay yerine yakın bir noktada Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Tarihi Mısır Çarşısı’nda yangın

İSTANBUL-Eminönü’nde Mısır Çarşı’sında yangın çıktı. İhbar üzerin olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.


Okumaya devam et

Asayiş

Apartman yöneticisini yaralayıp, eşinin boğazını kesen sanığa akıl sağlığı yerinde raporu

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 2 yıl önce apartman yöneticisi Aydın Alkan’ı (60) bıçakla yaralayıp, eşi Hacer Alkan’ı (55) da boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan Mert Serkan Lülleci (25) için, mahkemenin talep ettiği akıl sağlığı raporu çıktı. Adli Tıp 4’üncü İhtisas Kurulu yaptığı incelemede oy birliği ile Lülleci’nin akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğuna karar verdi.

Ali Sencer ARSLAN
ZONGULDAK-Olay, 6 Ağustos 2022’de Devrek ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Mert Serkan Lülleci, aidat ve komşuluk ilişkileri nedeniyle husumetli olduğu apartman yöneticisi Aydın Alkan’ın eşi Hacer Alkan’a, bina girişinde bıçakla saldırdı.

Lülleci, eşinin çığlıklarını duyunca 4’üncü kattan inen apartman yöneticisi Aydın Alkan’ı da bıçakladı. Hacer Alkan hayatını kaybederken, Aydın Alkan yaralandı. Gözaltına alınıp, tutuklanan Mert Serkan Lülleci ile azmettirmekle suçlanıp, tutuksuz yargılanan babası İsmail Lülleci (57) hakkında ‘kasten öldürme ve öldürmeye teşebbüs’ suçlamalarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde mart ayında görülen duruşmada, Mert Serkan Lülleci için akıl sağlığı yönünden raporun beklenmesine ve tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Mahkemenin talebiyle Adli Tıp 4’üncü İhtisas Kurulu tarafından oluşturulan rapor çıktı. Raporda, Lülleci’nin olay tarihinde akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirtilerek, “Cezai sorumluluğunu müessir ve kişide şuur ve harekat serbestisini ortadan kaldıracak veya azaltacak mahiyet ve derecede herhangi bir akıl hastalığı ve zeka geriliği saptanmadığı, adli dosya tetkikinde sanığın mezkur suçu işlediği sırada fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını idrak etme ve bu fiil ile ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneğini ortadan kaldıracak veya azaltacak boyutta bir akli arızanın içinde olduğuna delalet edecek herhangi bir tıbbi bulgu ve belgeye de rastlanmadığı, bu duruma göre Mert Serkan Lülleci’nin 6 Ağustos 2022 tarihinde sanığı bulunduğu suça karşı cezai sorumluluğunun tam olduğu oy birliği ile mütalaa olunur” ifadelerine yer verildi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.