Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’nın acı manzarası

Marmaris’te çıkan orman yangınları dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’ndan görülen acı bir manzara oluşturdu. Yangına havadan müdahale sürerken yangınlara aldırmadan denizin keyfini çıkaranlar da vardı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde süren orman yangınları 7’nci gününde de devam etti. Sabah saatlerinde Orhaniye Mahallesi’nde yükselen alevler önceden tahliye edilen yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’na doğru ilerleyen orman yangını acı bir manzara oluşturdu. Orman yangınlarına aldırmadan yaz tatilini devam ettirenler de vardı.

Yabancı turistler orman yangınlarını arka plana alarak plajda bulunan heykelle fotoğraf çekildi. Bazı turistler ise denizin keyfini çıkardı.

“Kızkumu dağı elimizden kayıp gidiyor”

Kızkumu plajında işletmecilik yapan İbrahim Sarıkarlık, “Burası Marmaris’in incisi dediğimiz en güzel Kızkumu sahilidir. Doğasıyla meşhur bir bölgemiz. Şu an için Hisarönü ve Değirmenyanı yandı. Harika bir güzellikteki kızkumu dağı elimizden kayıp gidiyor. Çok üzgünüz” dedi.

“Üzgünlüğümüz katlanarak devam ediyor”

Bir taraftan tatillerin sürdüğünü ifade eden Sarıkarlık, “Birçok otel rezervasyonları iptal etti.

Çoğu kişiler tahliye edildi. Üzgünlüğümüz katlanarak devam ediyor. En büyük üzüntümüz bu güzel doğanın heba olup yanması. İnşallah kısa sürede yetkililer bunu söndürmeyi başarır” dedi.

Güldemet Kızıl

Asayiş

Büyükçekmece’de ayağı zincirli halıya sarılmış haldeki cesetle ilgili detaylar

Büyükçekmece’de balıkçılar denizde ceset görünce polise haber verdi. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin 24 yaşındaki Sedef Güler’e ait olduğu tespit edildi. Cesedin ayağına zincirle ağırlık bağlandığı ve halıya sarılmış halde bulunduğu belirlendi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Vehbi DEMİR 
İSTANBUL-Mimar Sinan Sahili’nde sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde ceset görüldü. Balıkçılar durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Sahil güvenlik ekiplerinin kıyıya çıkardığı kadın cesedinin 24 yaşındaki Sedef Güler’e ait olduğu ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Kadının öldürüldükten sonra dibe batması için ayağına zincirle ağırlık bağlandığı ve fark edilmemesi için de halıya sarıldığı tespit edildi. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek olayla ilgili çalışma başlattı. Savcının da olay yerindeki incelemeyi tamamlamasının ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

BALIKÇILAR GÖRDÜ

Mahalle sakini Cem Tansever, “Sabahleyin geldiğimizde limanda polis ekipleri vardı. Balıkçı arkadaşlar denizde bir bayan cesedi görmüşler. Ekiplere haber vermişler. Sahil güvenlik ve polis ekipleri cesedi denizden çıkartmışlar. Olay yeri inceleme çalışmaları yapıldı. Otopsi yapmak için ekipler cesedi alıp götürdü” ifadelerine yer verdi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Kayıp doktor, 4 gündür aranıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde 4 gün önce yakınlarını ziyarete geldikten sonra kaybolan doktor Deniz Toman’ı (32) arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma ekipleri, Toman’ın kaybolduğu değerlendirilen bölgede kadavra ve iz takip köpekleri eşliğinde arama yaptı.

 Namık Kemal KILINÇ
ANTALYA-İstanbul’da bir süre önce aile hekimliğinden istifa edip Antalya’ya yerleşen doktor Deniz Toman, Serik ilçesi Aşağıoba Mahallesi Kargıcak mevkisindeki yakınlarını ziyarete geldi. Toman’dan, 4 Haziran saat 22.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Yakınlarının başvurusu üzerine jandarma ekipleri Toman’ın bulunması için çalışma başlattı. Deniz Toman’ın kaybolduğu düşünülen noktalarda Serik İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, JAK timi, komando ile kadavra ve iz takip köpekleri eşliğinde arama çalışmaları devam etti.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Van’da askeri araç devrildi: 4 yaralı

Van‘da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği askeri aracın devrilmesi sonucu 4 asker yaralandı.

Orhan AŞAN
VAN-Kaza, saat 14.30 sıralarında Van-Hakkari kara yolunun Kurubaş mevkisinde meydana geldi. Van’dan Hakkari’ye personel taşıyan zırhlı araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu takla attı. Devrilen araçtaki 4 asker yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı askerler, Van’daki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.