Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Belediyeler

TAKA 61 Atakent’e demir attı

Girişimci Şenol Köse, 3. şube ile birlikte 60 kişiye istihdam oluşturmanın verdiği haz bir yana, geleneksel lezzetleri daha geniş bir müşteri pörtföyüne ulaştırmanın da sevincini yaşadıklarını söyledi.

Yemek sektöründe 35 yılını geçiren girişimci Şenol Köse, marka haline getirdiği Taka 61 Restaurant’ın 3. Şubesini Samsun Atakum Atakent’te açtı. Türk-İş ve Çakallı’dan sonra Atakent’te bir şube daha açmanın mutluluğunu yaşayan Şenol Köse, “Bu şubemizde de 20 kişi istihdam ettik. Amacımız geleneksel lezzetlerimizle halkımızın damak tadına uygun leziz yiyecekleri sunmak ve elbette herşeyden önce istihdam oluşturmak” dedi.

“Herşey Sağlıklı Beslenme İle Başlar” diyen Şenol Köse, kalite ve hijyenden asla taviz vermediklerini, bu yüzden de tercih edilen bir işletme olmanın onurunu yaşadıklarını vurguladı.

Müşteri memnuniyetinin öneminin altını çizen Şenol Köse, “Bize gelen müşterilerin yüzünü gülerken görmek herşeye bedel. İnsan kaliteli ürün tükettiğinde bu hayatına da yansır. Güzel yemeli, güzel giyinmeli ve çok çalışarak ailemize, işletmemize ve devletimize hizmet etmeliyiz.” diye konuştu.

Yemek sektöründe 35 yılının geçtiğini ifade eden Köse, şu anda 60 kişilik istihdam ile “Ben KOBİ’yim” diyen birçok kişiden daha çok istihdam sağladıklarına değinerek, “Arkadaş bir makina alıyor, işadamı, sanayici oluyor, 3 kişiye iş imkanı oluşturmuyor. Yeme-içme sektöründe öyle değil. En küçük işletme en az 10 kişi çalıştırıyor. Bu bizim hem işimize hem de ülkemize verdiğimiz değerin göstergesidir.” şeklinde konuştu.

Alanında uzman personelle çalışmaya hjer zaman önem verdiğini de açıklayan Şenol Köse, şöyle devam etti:

“İşi bilmeyen adamla çalışıp rezil olmaktansa işinin profesyonelleriyle çalışıp kaliteli hizmet üretmeyi her zaman tercih etmişimdir. Çalışan arkadaşlarımızla beraber temizlik başta olmak üzere, yemeklerimizin lezzeti ile daima gündemdeyiz. Taka 61 Atakent’te de imzasını atacak. Şube sayımızı arttırmak elbette hedeflerimiz arasında. Çok çalışacağız, sürekli yatırım yapıp istihdam oluşturacağız ve başardık, başaracağız.”

Taka 61’in, sevilen yemek menüsü ise şöyle:

Akçaabat Köfte, Balık, Kahvaltı, Çorbalar, Pideler, Sac Kavurma, Et Kavurma, Kuru Fasulye, Haşlama, Et ve Tavuk Çökertme, Dana ve Kuzu Izgara, Tavuk Izgara, Soğuk ve Sıcak İçecek Çeşitleri…

Neslihan ANIL (EKONOMİ SERVİSİ)

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Belediyeler

Başkan Togar: İlçemize 61 adet park ve yeşil alan kazandırdık

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Togar, “Samsun’un en çok yeşil alan, park ve spor tesisi yapan belediyesi olmanın haklı gururunu paylaşıyoruz. Son 10 yılda 61 adet park ve yeşil alanı ilçemize kazandırdık” dedi.

HAMİDE GONCA
SAMSUN-
10 yılda yapılanlar hakkında bilgiler veren Başkan Togar, “Bugüne kadar ilçemizin merkezinden kırsal mahallelerine kadar oyun alanları, kamelyaları, spor aletleri gibi farklı malzemelerle donattığımız 61 yeni parkımız ve 110 bin metrekarenin üzerinde bir alanı halkımızın hizmetine sunduk. En çok nüfusu barındıran 19 Mayıs Mahallemizde bu rakam 20 bin metrekarenin üzerinde ve yeni nesillere yemyeşil bir çehre bırakabilmek için 68 bin fidanı da toprakla buluşturduk” diye konuştu.

Kent merkezinde yer alan Nostalji Parkı’nın da bu alanda yapılan özel çalışmalardan biri olduğunu belirten Togar, “Yaptığımız tüm park ve yeşil alanların en özellerinden birisi ise Nostalji Parkımız. Kent merkezimizdeki eski gar binalarımızı tarihin ve doğanın eşsiz büyüleyici güzellikleri içerisinde bir asırlık çınar ağaçları gölgesinde adeta botanik bahçesine dönüştürdük. Asırlık tren istasyonumuzun tarihi dokusuna zarar vermeden restore ederek turizme kazandırdığımız bu çalışmamız insanlarımız için kentin içinde nefes alabilecekleri bir yaşam alanı olarak hizmet vermeyi sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Okumaya devam et

Belediyeler

Başkan Demirtaş’tan görme engellilere ‘beyaz baston’ desteği

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 40 adet beyaz bastonu Altı Nokta Körler Derneğine hediye etti.

ABDULLAH GONCA
SAMSUN-
Hizmet gezileri sırasında Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerine misafir olan Başkan Necattin Demirtaş, beyaz baston talebinde bulunan dernek üyelerinin isteğini karşıladı. Başkan Demirtaş, dernek başkanı Ufuk Gürbüz ve üyelerle bir araya gelerek, 40 adet beyaz baston hediye etti.

Ziyarette konuşan Ufuk Gürbüz, “İstihdam ve erişim sorunlarımızın yanı sıra bizim can güvenliğimiz, yol arkadaşımız olan bastonları bir ricamızla bizlere ulaştıran Başkanımız Necattin Bey’e şükranlarımızı sunarız. Görme engeli kardeşlerimizin sorunlarını yüzde 10 düşürebileceğimiz beyaz bastonumuz bir metal gibi görünebilir. Bu bastonlar arkadaşlarımız normal yaşamlarında kullanacakları bir yol arkadaşıdır. Bizlere karşı yapılan bu hareket bir birlikteliktir. Sıcak ilişkilerdir. İleriki zamanlarda ortak büyük makro projelerimizi beraber yürüteceğiz. Artık sizin İlkadım’da 40 tane manevi kardeşiniz var” dedi.

“Biz hep onlarlayız”

Her zaman engellilerin ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Ufuk başkanımızı ziyarette gitmiştik. Bize taleplerini dile getirmişti. O zaman biz de kendisine yardımcı olacağımızı ifade etmiştik. Talepleri en doğal, en temel ve en zaruri ihtiyaçları olan beyaz bastondu. Bugüne nasip oldu. Bugün 40 adet beyaz bastonu teslim etme imkanı bulduk. Hayırlı olsun. Elbirliğiyle onların şehirdeki ihtiyaçları neyse, bunları da gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Okumaya devam et

Belediyeler

Başkan Togar: Tekkeköyümüze 5 yılda 7 yeni okul kazandıracağız

Eğitimde dev bir hamleyi duyuran Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköyümüze 5 yılda 7 yeni okul kazandıracağız” dedi.

RÜMEYSA BULUT

SAMSUN-10 yılda kazandırdığı 14 okul ile Tekkeköy’ü bir eğitim kenti haline getiren Başkan Togar yeni hedefini açıkladı. “Eğitim her zaman önceliğimizdir” diyen Başkan Togar bu çerçevede çalışmaları sürdüğünü belirterek, “İlçemizi eğitimde marka bir kent yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Eğitim her şeyin başıdır. Bizlerde bu ilçedeki eğitimin çok çok daha iyi olmasını istiyoruz. Hep birlikte ilçemizde iz bırakacak işler yaptık. Eğitimde de iz bırakacak çalışmalara, projelere ve işlere omuz omuza imza attık” diye konuştu.

10 yılda 14 okul

Togar eğitimde iz bırakan projeleri ise şöyle sıraladı:
“10 yılda yaptığımız çalışmalarla, Tıbbi Cihaz Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cemal Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Aşağıçinik Selma Ümit Sarıtaşlı İlkokulu, Büyüklü Anadolu Lisesi, Tekkeköy Adeka Ortaokulu, Dursun Korkmaz İlk ve Ortaokulu, Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu), Tekkeköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gökçe Karaoğlan Hava Korkmaz Özel Eğitim Uygulama Okulunu ilçemize kazandırdık. Bunlardan en yenileri ise Tekkeköy Tabiat Tarih ve Arkeoloji Okulu ve Fahrettin Ulusoy Bilim Atölye Evi’miz oldu. Her şey geleceğimizin teminatı evlatlarımız için.”

Eğitimde dev projeler: 5 yılda 7 yeni okul

“Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Hasan Togar, “10 yılda 14 okul yapan kazandıran bir belediyeyiz ve eğitimde artık yeni hedeflerimiz var. Eğitimin en iyi kalitede olabilmesi için bizler elimizden geleni yapmaya her daim devam edeceğiz. Bu doğrultuda Kutlukent Lisesi, Tekkeköy Fen Lisesi, Spor Lisesi, 19 Mayıs İlkokulu, Pınar Mahallesi İlk ve Ortaokulu, Matematik Okulu ve Şehit Köksal Tekel İlkokulu olmak üzere 5 yılda 7 yeni okulu daha ilçemize kazandırmak için çalışıyoruz. İnşallah bu okullarımızı da hayata geçirerek eğitimde marka kent hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” şeklinde konuştu.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.