Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

AK Partili Şahin Tin, Denizli sınırına dayanan yangın bölgesine gitti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’nin Beyağaç ilçesine giderek Beyağaç-Köyceğiz sınırındaki Sandras Dağında alevlere karşı çetin bir mücadele yürüten ekiplere moral ziyaretinde bulundu. Yangın söndürme çalışmalarını takip eden Tin; “Devletimiz güçlüdür, bugünleri de atlatacağız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Beyağaç-Köyceğiz sınırındaki yangın söndürme çalışmalarını yerinde incelemek ve sınırda bulunan Sandras dağı eteklerinde alevlere karşı çetin bir mücadele veren ekiplere moral ziyaretinde bulunmak için yangın bölgesine gitti. Orman yangınını söndürmek için tüm imkanların seferber edildiğinin altını çizen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Muğla Köyceğiz’de başlayıp, Denizli sınırımıza dayanan orman yangınını söndürme çalışmalarını yerinde incelemek için Beyağaç’tayız.

Rabbim söndürme çalışmalarına katılan kahramanlarımızı ve cennet vatanımızı korusun inşallah. Beyağaç-Köyceğiz sınırındaki orman yangınını söndürmek için devletimiz tüm kurumlarıyla ve imkânlarıyla seferber olmuş durumda. Zorlu doğa koşulları ve rüzgârın da etkisiyle ilerleyen alevlere karşı çetin bir mücadele yürüten kahramanlarımıza moral ziyaretinde bulunduk” diye konuştu.

Herkes özveriyle savaşıyor”

Birbiri ardına yaşanan yangınların tarihte benzeri az yaşanan büyük afetler olduğunun altını çizen Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemiz son dönemde onlarca orman yangınına maruz kaldı. Birbiri ardına yaşanan yangınlar tarihte benzeri az yaşanan büyük afetlerdir. Bu süreçte devletimizin tüm birimleri tam bir dayanışma ile mücadele vermektedirler. Devletimiz güçlüdür ve gerekeni en iyi şekilde yapmaktadır. Orman yangınlarıyla mücadelede bakanlarımızdan söndürme ekiplerine, askeri personelimize, vatandaşlarımıza kadar herkesin büyük bir özveriyle savaştığına tanık olduk.

Bu olağanüstü dönemde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bugünleri de Allah’ın yardımıyla atlatacağız” dedi.

“İki devlet bir milletiz”

Türkiye’nin birçok noktasında meydana gelen yangınların söndürme çalışmalarına katılmak üzere Azerbaycan’dan gelen ekiplerle de bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin, “Dost zor günde belli olur demiş atalarımız. Can Azerbaycan’dan gelen dostlarımızın varlığı bizlere moral ve güç verdi. Hem ormanlarımızdaki ateşe, hem de gönüllerimize su serpiyorlar. Böyledir bizim kardeşliğimiz. Bu yüzden iki devlet bir milletiz. Allah birliğimizi bozmasın” ifadelerine yer verdi.

Eren Elyesa Polat

Genel

Eski milletvekili Ahmet Türk 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Kobani davasında eski milletvekili Ahmet Türk hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 10 yıl hapis cezası verildi.(DHA)


Okumaya devam et

Asayiş

MSB:47’si son bir haftada olmak üzere 1 Ocak’tan bugüne kadar 1000 terörist etkisiz hale getirilmiştir

MSB:47’si son bir haftada olmak üzere 1 Ocak’tan bugüne kadar 1000 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

– Geçtiğimiz hafta içerisinde Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı terörist daha Habur’daki Hudut karakolumuza teslim olmuştur.

– Kara Kuvvetleri Komutanlığımızca; muhtelif miktarda Temel Eğitim Helikopterinin ve modernize edilen M60 T tankının muayene ve kabul faaliyetleri tamamlanmıştır.

– Bakanlığımız da önümüzdeki dönemde, açıklanan tasarruf tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam edecektir.


Okumaya devam et

Genel

Göçükte ölen madenci, emekli olmasına rağmen oğlunu evlendirmek için çalışıyormuş

ZONGULDAK’ta, maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Şenol Zurnalı’nın (42), 3 yıl önce emekli olduğu ancak kendisi ile aynı yerde çalışan oğlu Atakan Zurnalı’yı evlendirmek (22) için işe devam ettiği ortaya çıktı. Zurnalı’nın cenazesi toprağa verilirken, babası emekli madenci Sıtkı Zurnalı (67) “Oğlum bütün haklarım, her şeyim sana helal olsun” diyerek gözyaşı döktü.

ALİ SENCER ARSLAN
ZONGULDAK-Kilimli ilçesinde Gelik Madencilik tarafından işletilen kömür ocağında, dün göçük meydana geldi. Yerin 15 metre altında genişletme çalışması yaptıkları sırada Savaş Onur ile Şenol Zurnalı, taş, toprak ve kömür yığınının altında kaldı. Savaş Onur kendi imkanlarıyla göçükten kurtulup durumu bildirdi. Bölgeye sağlık, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Durumu iyi olan Onur tedaviye alınırken, mesai arkadaşlarının 1 saatlik çalışmasının ardından göçükten ağır yaralı olarak çıkartılan Zurnalı, Atatürk Devlet Hastanesi’ne getirildi. Zurnalı, kalp masajı yapılarak ambulanstan indirildi. 2 çocuk babası Zurnalı, kurtarılamadı. Onur ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

‘KABRİSTANIN CENNET OLSUN’

Şenol Zurnalı’nın, oğlu Atakan Zurnalı ile aynı ocakta çalıştığı ortaya çıktı. Atakan Zurnalı’nın göçük sırasında ocakta bulunduğu ancak yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Ölen madenci için Çaycuma ilçesi Perşembe beldesi Yazıköy köyünde cenaze düzenlendi. Cenazeye ailesinin yanı sıra Vali Yardımcıları Turgut Subaşı ve Mehmet Türk, Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ile protokol üyeleri katıldı. Cenaze namazı Çaycuma Müftüsü Rıdvan Karataş kıldırılırken, oğlunun tabutuna sarılan emekli madenci Sıtkı Zurnalı, “Kabristanın cennet olsun. Oğlum bütün haklarım, her şeyim sana helal olsun. Çoluk, çocuğun her şeyin bana emanet. Oğlum benim, güle güle git” diyerek gözyaşı döktü.

Şenol Zurnalı’nın kayınpederi, emekli madenci İsmail Özkadam (62), damadının 3 yıl önce emekli olduğunu belirtti. Özkadam, “Emekli olup, çalışmaya başladı. Oğlu askerden gelince evlendirmek için çalışmak istedi. 3 yıl önce emekli oldu ama çalışmaya devam etti. Oğluyla beraber aynı madende çalışıyordu. Oğlu da kaza sırasında madendeydi” diye konuştu. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.