Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

Denizli’ye 9 yeni kaymakam atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Denizli’ye 9 yeni kaymakam atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Denizli’ye atanan kaymakam ve vali yardımcıları şöyle;

Rıza Dalan; Aydın Vali Yardımcılığı’ndan Denizli Vali Yardımcılığına,
Erkan Kaçmaz; Afyon Şuhut Kaymakamlığı’ndan, Denizli Valiliği Hukuk Müşavirliğine
Uğur Bulut; Ankara Keçiören Kaymakamlığı’ndan, Denizli Pamukkale İlçe Kaymakamlığı’na,
Mustafa Gürbüz;, Ardahan Vali Yardımcılığı’ndan, Acıpayam İlçe Kaymakamlığı’na,
Dilara Şenoğlu; Muğla Valiliği Kaymakam Adayı, Bekilli İlçe Kaymakamlığı’na
Tayyar Emre Mahmutoğlu; Sivas Valiliği Kaymakam Adayı, Bozkurt İlçe Kaymakamlığı’na,
Ertuğrul Aslan; Karabük Vali Yardımcılığı’ndan, Çal İlçe Kaymakamlığı’na,
Turan Soğukoluk; Diyarbakır Hani İlçe Kaymakamlığı’ndan Çivril İlçe Kaymakamlığı’na,
Osman Acar; Kütahya Valiliği Kaymakam Adayı, Güney İlçe Kaymakamlığı’na,
Osman Altın; Ankara Akyurt Kaymakamlığı’ndan, Serinhisar Kaymakamlığına,
Mutlu Köksal; Adıyaman Gölbaşı Kaymakamlığı’ndan, Tavas İlçe Kaymakamlığına atandı.

Denizli’den giden kaymakamlar ise şu şekilde;

Hayrettin Balcıoğlu; Pamukkale İlçe Kaymakamlığı’ndan, Muğla Dalaman Havalimanı Hudut Mülk Amirliğine
Armağan Ünal; Çivril İlçe Kaymakamlığı’ndan, Aydın Vali Yardımcılığına,
Mehmet Deniz Arabacı; Baklan ilçe Kaymakamlığı’ndan, Erzincan Vali Yardımcılığı’na,
Recep Öztürk; Tavas İlçe Kaymakamlığı’ndan, Bursa Kestel İlçe Kaymakamlığı’na,
Oğuz Cem Murat; Serinhisar İlçe Kaymakamlığı’ndan Konya Karapınar İlçe Kaymakamlığı’na,
Selin Sarı; Çal ilçe Kaymakamlığı’ndan, Şanlıurfa Halfeti İlçe Kaymakamlığı’na
Talha Battal; Bozkurt İlçe Kaymakamlığı’ndan Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçe Kaymakamlığı’na

Fadıl Pişkin

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Genel

Samsun’da renkli 1 Mayıs kutlamaları

Samsun’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü renkli görüntüler ile kutlandı. Etkinlikte “Katil sürüleri Filistin’den defolun” yazılı pankart açıldı.

Erdi Demir
SAMSUN-
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları Samsun’da Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Gar Kavşağı’nda toplanan işçi ve emekçiler, Cumhuriyet Caddesi üzerinden etkinliklerin düzenleneceği meydana kadar sloganlar ve pankartlar eşliğinde yürüdüler. Zaman zaman kıyafetleriyle yürüyen madenciler, fırıncılar ve diğer meslek grupları yürüyüşe katılanların beğenisini toplarken, bazı tepkiler de dikkat çekti.

Filistin halkına ve direnişine destek verdikleri için böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini ifade eden grup, Türk halkı olarak her zaman özgür Filistin’in yanında olduklarını ve bölgede barışın sağlanması gerektiğini söylediler.

Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, 1 Mayıs Tertip Komitesi temsilcilerinin konuşmalarının ardından şarkılar ve marşların söylenmesi ve halaylar çekilmesi ile sona erdi.

Okumaya devam et

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Hülya Keklik
ANKARA-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

Okumaya devam et

Eğitim

Uğur Okulları öğrencisine ödül

Uğur Okulları Samsun Canik Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri ‘Küresel Kaynama Yeni bir Çağdır temalı Birleşmiş Milletler Simülasyonu’na katılmak üzere Antalya’ya gitti. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

RÜMEYSA BULUT
HABER MERKEZİ-Dünyada ilk kez 1953 yılında Harvard Üniversitesi tarafından uygulanan, her öğrencinin ‘Birleşmiş Milletler Delegesi’ gibi hareket ettiği ve diğer ülkelerin öğrencileriyle birlikte küresel sorunlara çözüm bulabilmek için çalıştığı Model United Nations (MUN) konferanslarının bu yıl 4’ncüsü gerçekleşti.

IV. MUN Konferansı, ‘Global Boiling is the New Era (Küresel Kaynama yeni bir Çağdır)’ temasıyla 5-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da Asteria Kremlin Palace’da gerçekleşti. Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü’nün davet edildiği bu önemli konferansta; 17 öğrencinin yanı sıra öğretmenler yer aldı.

Dünya gençliğinin bir araya geldiği MUN Konferansı’nda; Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü 11. sınıf öğrencisi Uras Ada Sular’ın ‘Chair’ olarak yürüttüğü konferansta her bir öğrenci ülkelerini başarıyla temsil etti ve ödüllerle döndü. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.