Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Eşi ve iki çocuğunu boğarak öldürdü

Hatay’ın İskenderun ilçesinde evinde ölü bulunan anne ve iki çocuğunun boğularak öldürüldüğü belirlendi. Gözaltına alınan katil zanlısı kocanın ifadesinde önce eşini sonra kızını, en son oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Denizciler Mahallesi’ndeki evinde karısı ile 2 çocuğu ölü bulunan şüpheli Turgay Mert Osmaniye’de gözaltına alınarak İskenderun’a getirilmesi sonrasında suçunu itiraf ettiği iddia edildi. Uzman çavuş olarak görev yapan Turgay Mert’in mesleki anlamda yaşadığı sorunlar nedeniyle geçtiğimiz aylarda görevden el çektirilerek silahına el konuldu.

Bir süredir bunalımda olan Turgay Mert’in intihar etmeyi düşündüğü ancak kendisi ölürse eşi ve çocuklarına ne olacağı endişesi ile cinayeti işlemeye karar verdiği öğrenildi. Zanlı, 28 Eylül Salı günü evde yalnızken önce eşi Aynur Mert (41), sonra okuldan dönen kızı Aleyna (16) ve en son yine okuldan dönen oğlu Ahmet Ali’yi boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Kızı ve oğlunun cenazelerinin üzerini Türk bayrağı ile eşinin üzerini ise kendi kıyafeti ile örten Turgay Mert daha sonra evden ayrılarak Osmaniye’ye gitti. Burada intihar etmeye çalıştığını ancak yapamadığını ifadesinde belirten Mert’in komşusunu arayarak, “Anahtar posta kutusunda eve gir bak aileme büyük bir kötülük yaptım” dediği ortaya çıktı.
Komşuları tarafından sessiz, kendi halinde, mutlu olarak tanınan aileden geriye büyük bir acı kaldı. Zanlı Turgay Mert İskenderun emniyetinde yapılan işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilecek.

Asayiş

Antalya Havalimanı’nda 4 polis ile 38 özel güvenlik, yedikleri tavuktan hastanelik oldu

Antalya Havalimanı‘nda görevli 4 polis ile 38 özel güvenlik görevlisi, yedikleri tavuktan zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 42 personelin durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Mehmet ÇINAR
ANTALYA-Antalya Havalimanı‘nda görevli bazı personelin gece saatlerinde ishal, kusma, halsizlik şikayetleri üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. 4 polis ve 38 özel güvenlik görevlisi, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Antalya Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, yemekle ilgili inceleme ve araştırma yapmaları için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden ekip istediklerini, gerekli numunelerin alındığını söyledi. Seyitoğlu, “Hafif bir zehirleme var, düzeldi. Hastaneye sadece başvuruldu, aynı gün geldiler. Genel bir denetim yaptık, sonuçlar çıkacak. Tavuk zehirlenmesi muhtemelen, yemekler dışarıdan geliyor. Sonuçta tavuk zehirlenmesi olduğu için biraz endişe vericiydi. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil, gerekli cezai işlemler uygulanacak. İnceleme başlatıldı, devam ediyor” dedi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Okulda biber gazı kapsülü patladı: 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Fatih Ortaokulu’nda sınıfta biber gazı kapsülünün patlaması nedeniyle gazdan etkilenen 25 öğrenci hastanede tedaviye alındı.

Mehmet Emin COŞKUNDERE
SAMSUN-Olay, Çarşamba ilçesi Fatih Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir öğrenci teneffüste nereden bulduğu henüz belirlenemeyen biber gazı kapsülüyle ile sınıfta oynarken patlama meydana geldi. Biber gazı tüm sınıfa yayıldı. Okula emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sınıfta bulunan ve biber gazından etkilenen 25 öğrenci ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğrenciler tedaviye alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

MSB:47’si son bir haftada olmak üzere 1 Ocak’tan bugüne kadar 1000 terörist etkisiz hale getirilmiştir

MSB:47’si son bir haftada olmak üzere 1 Ocak’tan bugüne kadar 1000 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

– Geçtiğimiz hafta içerisinde Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı terörist daha Habur’daki Hudut karakolumuza teslim olmuştur.

– Kara Kuvvetleri Komutanlığımızca; muhtelif miktarda Temel Eğitim Helikopterinin ve modernize edilen M60 T tankının muayene ve kabul faaliyetleri tamamlanmıştır.

– Bakanlığımız da önümüzdeki dönemde, açıklanan tasarruf tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam edecektir.


Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.