Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

AK Parti’li Yavuz: Ben CHP’nin yaptığına siyaset demiyorum

AĞRI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığına artık siyaset demiyorum. Yalanın siyaseti yapılıyor orada. Partiye de ben CHP demiyorum. Sadece P kalmıştır” dedi.

Merve Gökbakan
Bir takım ziyaretler için Ağrı’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanlığı binasını ziyaret ederek burada parti üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığı binası toplantı salonunda konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, pandemi döneminde sistemin çok iyi işlediğini söyledi. CHP’nin ilk kurulduğu yıllardan farklı olduğunu vurgulayan Yavuz, “Bizim başımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olunca, sistem de çok iyi işleyince pandemi önemini en az hasarla atlattık. Yıkılmadık, ayaktayız ve bundan sonra çok daha emin adımlarla kaldığımız yerden yukarıya doğru yükselmeye devam edeceğiz. İstanbul Havaalanı dünyada konuşulmaya devam ediyor. Ama İstanbul Havalimanına en çok karşı çıkan partinin adıdır Cumhuriyet Halk Partisi. Dediler ki öyle yanlış bir yere kuruldu ki uçaklar kalkar kalkmaz Bulgaristan hava sahasına giriyor dolayısıyla buradan uçak kalkması mümkün değildir. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığına artık siyaset demiyorum. Yalanın siyaseti yapılıyor orada. Partiye de ben CHP demiyorum. Sadece P kalmıştır. Çünkü C cumhuriyet, bu milletin hükümranlığını kabullenen ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu düşünen birisi Mavi Marmara konusunda, Ayasofya konusunda vesaire sorun çıkarır mı? Düşünün Kemal Kılıçdaroğlu’na ait olan bir sesin Türkiye’nin başında olduğunu düşünün. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir sesin olmaması ne demek o zaman çok iyi anlaşılır. Ama sistem çok iyi işliyor ve Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider Türkiye’nin en büyük şansıdır gerçeğini her an ortaya çıkaran tablolarla karşı karşıya kalıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Buradaki toplantısının ardından Ağrı Valiliğini ziyaret ederek Vali Dr. Osman Varol ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ardından Ağrı Sanayi Sitesinde esnafla buluştu. Daha sonra Ağrı Belediyesine gelen Yavuz, Belediye Başkanı Savcı Sayan’la bir süre görüştükten sonra Gençlik Merkezinde gençlerle buluştu.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Genel

Samsun’da renkli 1 Mayıs kutlamaları

Samsun’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü renkli görüntüler ile kutlandı. Etkinlikte “Katil sürüleri Filistin’den defolun” yazılı pankart açıldı.

Erdi Demir
SAMSUN-
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları Samsun’da Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Gar Kavşağı’nda toplanan işçi ve emekçiler, Cumhuriyet Caddesi üzerinden etkinliklerin düzenleneceği meydana kadar sloganlar ve pankartlar eşliğinde yürüdüler. Zaman zaman kıyafetleriyle yürüyen madenciler, fırıncılar ve diğer meslek grupları yürüyüşe katılanların beğenisini toplarken, bazı tepkiler de dikkat çekti.

Filistin halkına ve direnişine destek verdikleri için böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini ifade eden grup, Türk halkı olarak her zaman özgür Filistin’in yanında olduklarını ve bölgede barışın sağlanması gerektiğini söylediler.

Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, 1 Mayıs Tertip Komitesi temsilcilerinin konuşmalarının ardından şarkılar ve marşların söylenmesi ve halaylar çekilmesi ile sona erdi.

Okumaya devam et

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Hülya Keklik
ANKARA-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

Okumaya devam et

Eğitim

Uğur Okulları öğrencisine ödül

Uğur Okulları Samsun Canik Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri ‘Küresel Kaynama Yeni bir Çağdır temalı Birleşmiş Milletler Simülasyonu’na katılmak üzere Antalya’ya gitti. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

RÜMEYSA BULUT
HABER MERKEZİ-Dünyada ilk kez 1953 yılında Harvard Üniversitesi tarafından uygulanan, her öğrencinin ‘Birleşmiş Milletler Delegesi’ gibi hareket ettiği ve diğer ülkelerin öğrencileriyle birlikte küresel sorunlara çözüm bulabilmek için çalıştığı Model United Nations (MUN) konferanslarının bu yıl 4’ncüsü gerçekleşti.

IV. MUN Konferansı, ‘Global Boiling is the New Era (Küresel Kaynama yeni bir Çağdır)’ temasıyla 5-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da Asteria Kremlin Palace’da gerçekleşti. Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü’nün davet edildiği bu önemli konferansta; 17 öğrencinin yanı sıra öğretmenler yer aldı.

Dünya gençliğinin bir araya geldiği MUN Konferansı’nda; Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü 11. sınıf öğrencisi Uras Ada Sular’ın ‘Chair’ olarak yürüttüğü konferansta her bir öğrenci ülkelerini başarıyla temsil etti ve ödüllerle döndü. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.