Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Siyaset

Başkan Gürkan: Nilüfer’e yakışan hizmetlerin anahtarı AK Parti belediyeciliği

AK Parti Nilüfer Teşkilatı, daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Büyükşehir Belediyesinin ilçemize kattığı değerde görüldüğü gibi Nilüfer’e yakışan hizmetler ancak AK Parti belediyecilik anlayışından çıkacaktır” dedi.

BURSA-
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, 50. daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Görükle Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın, Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç, il ve ilçe yöneticileri ile mahalle başkanları katıldı. Toplantıda yaptığı açılış konuşmasında ilçe teşkilatlarının çalışmalarını anlatan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem, Büyükşehir Belediyesinin getirdiği hizmetleri ilçede yaşatacakları seçim zaferi ile pekiştirerek, Nilüfer’e hak ettiği hizmetlerin getirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, pandemi krizinin tüm olumsuzluklarına rağmen Türkiye’nin büyümesini sürdürdüğüne dikkat çekerek, derdi, çabası sadece Türkiye’ye ve aziz milletine hizmet etmek olan AK Parti kadrolarının Türkiye’nin güçlü geleceğine olan yolculuğunu her koşulda sürdüreceğine olan inancını dile getirdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ise tüm dünyada insan ve toplum sağlığının öncelenerek yatırım ve harcamaların çoğunun sağlık alanında yapılmasına rağmen Türkiye’nin hayatın bir çok alanında attığı kalkınma adımları ile gücünü bir kez daha gösterdiğini belirtti.
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan da, korona virüsle birlikte yine tüm dünyada etkili olan ekonomik pandeminin etkilerine rağmen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Bakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yerinde ve zamanında atılan adımlarla Türkiye’nin kalınma hamlelerine devam ettiğini işaret etti. Başkan Gürkan, “Her alanda üretimde kullanılan hammaddelere ulaşma zorluğu temel ihtiyaç maddelerinde dengesiz ve fahiş artışlara sebep oldu. Bu durumda tüm dünya ülkelerinde enflasyon krizini beraberinde getirdi. Ancak hükümetimiz ve devletimizin kararlı duruşları ile aziz milletimizin enflasyon baskısı altında ezilmemesi için gereken adımlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde atıldı. Her kesimden vatandaşımızı, işçi ve işvereni tatmin etmeye yönelik maaş zamlarının yanı sıra özellikle temel ihtiyaç maddelerinde yaşanan fiyat artışlarını önleyici olarak yürütülen çalışmalarla tüm bu adımların etkileri kısa zamanda halkımız tarafından hissedilecektir. Bu süreci hep birlikte güçlenerek geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

KAAN ULU
ANKARA-Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı. Saat 16.30’da başlayan toplantıda bakanların kendi alanları ile ilgili sunum yapacağı belirtildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.(DHA)

Okumaya devam et

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 201 Vakıf Eseri Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın açıklamalarından satır başları

– (İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları)15 bini çocuk 35 bin kardeşimizin hayatına kast edenlerin hukuk önünde hesap vermesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Dünya’nın neresinde olursa olsun mazlumlara ve mağdurlara destek olan herkesi, tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum. 

İçimizdeki kimi işgüzarlar bunu görmese veya gördükleri halde çarpıtsalar da devletiyle, vatandaşıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biridir. 

Eski Türkiye manzaralarını milletimize tekrar yaşatmamakta kararlıyız. Son dönemde artan serzenişlerin farkındayız. Tespit ettiğimiz hataların, varsa ihanetlerin inşallah bundan sonra üzerine çok daha kararlı bir şekilde gideceğiz.

Okumaya devam et

Siyaset

YSK Başkanı Yener: Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener: Seçim süreci içerisinde tüm veriler siyasi partilerimizle paylaşılmıştır. Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır. 31 Mart Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde katılım oranı %78.12 olarak gerçekleşti.

YSK Başkanı Ahmet Yener: Yapılan itirazlar sonucunda Aksaray Güzelyurt, Kayseri Pınarbaşı, Şanlıurfa Hilvan ilçelerinde seçimler yenilenecektir.30 büyükşehir belediye başkanlığından CHP 14, AKP 12, DEM Parti 3, YRP 1 belediye başkanlığı kazandı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.