Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

Beyin kanaması geçiren milli takım antrenörü son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması neticesinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden eski Atıcılık Milli Takım Antrenörü Bülent Bıçakçı (66), son yolculuğuna uğurlandı.

Burak Can Tokyürek – Orkun Kaya
SAKARYA-
Sakarya’da 1956 yılında dünyaya gelen ve Marmara Üniversitesi Spor Akademisi (Rumeli Hisarı Spor Akademisi) ilk mezunları arasında yer alan Bülent Bıçakçı, Türk sporuna sayısız sporcu ve antrenör yetiştirdi. Geçen sene Atıcılık Milli Takım Antrenörlüğünden emekli olan Bıçakçı, bir süre önce evinde beyin kanaması geçirmesi sebebiyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, yoğun bakıma alındı. Üç gündür yoğun bakım servisinde tedavisi süren Bıçakçı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bıçakçı için Serdivan ilçesinde bulunan Sapak Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 2 çocuk babası Bıçakçı, düzenlenen tören ardından kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Bıçakçı’nın vefatının ardından Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından da taziye mesajı yayınlandı. Yayınlanan mesajda, “Türk sporuna ve ilimiz sporuna sayısız sporcu ve antrenör yetiştiren emekli havalı silahlar, milli takım ve il spor müdürlüğümüz antrenörlerinden Bülent Bıçakçı, geçirmiş olduğu beyin kanaması neticesinde hayatını kaybetmiştir. Hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, Türk sporuna ve sevenlerine Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başsağlığı diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Genel

Samsun’da renkli 1 Mayıs kutlamaları

Samsun’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü renkli görüntüler ile kutlandı. Etkinlikte “Katil sürüleri Filistin’den defolun” yazılı pankart açıldı.

Erdi Demir
SAMSUN-
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları Samsun’da Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Gar Kavşağı’nda toplanan işçi ve emekçiler, Cumhuriyet Caddesi üzerinden etkinliklerin düzenleneceği meydana kadar sloganlar ve pankartlar eşliğinde yürüdüler. Zaman zaman kıyafetleriyle yürüyen madenciler, fırıncılar ve diğer meslek grupları yürüyüşe katılanların beğenisini toplarken, bazı tepkiler de dikkat çekti.

Filistin halkına ve direnişine destek verdikleri için böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini ifade eden grup, Türk halkı olarak her zaman özgür Filistin’in yanında olduklarını ve bölgede barışın sağlanması gerektiğini söylediler.

Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, 1 Mayıs Tertip Komitesi temsilcilerinin konuşmalarının ardından şarkılar ve marşların söylenmesi ve halaylar çekilmesi ile sona erdi.

Okumaya devam et

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Hülya Keklik
ANKARA-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

Okumaya devam et

Eğitim

Uğur Okulları öğrencisine ödül

Uğur Okulları Samsun Canik Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri ‘Küresel Kaynama Yeni bir Çağdır temalı Birleşmiş Milletler Simülasyonu’na katılmak üzere Antalya’ya gitti. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

RÜMEYSA BULUT
HABER MERKEZİ-Dünyada ilk kez 1953 yılında Harvard Üniversitesi tarafından uygulanan, her öğrencinin ‘Birleşmiş Milletler Delegesi’ gibi hareket ettiği ve diğer ülkelerin öğrencileriyle birlikte küresel sorunlara çözüm bulabilmek için çalıştığı Model United Nations (MUN) konferanslarının bu yıl 4’ncüsü gerçekleşti.

IV. MUN Konferansı, ‘Global Boiling is the New Era (Küresel Kaynama yeni bir Çağdır)’ temasıyla 5-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da Asteria Kremlin Palace’da gerçekleşti. Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü’nün davet edildiği bu önemli konferansta; 17 öğrencinin yanı sıra öğretmenler yer aldı.

Dünya gençliğinin bir araya geldiği MUN Konferansı’nda; Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü 11. sınıf öğrencisi Uras Ada Sular’ın ‘Chair’ olarak yürüttüğü konferansta her bir öğrenci ülkelerini başarıyla temsil etti ve ödüllerle döndü. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.