Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

“Trabzonspor maçından puan ya da galibiyetle dönmek istiyoruz”

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, cumartesi günü deplasmanda lider Trabzonspor maçında puan ya da galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

ANTALYA-
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor, cumartesi günü ligin zirvesindeki Trabzonspor’a konuk olacak. Trabzonspor, sahadan eğer 1 puanla ayrılırsa şampiyonluğunu ligin bitimine 3 hafta kala ilan edecek. Ligde haftalardır yukarıya tırmanan ve Avrupa kupalarını hedefleyen Antalyaspor’da ise Trabzonspor maçının hazırlıkları sürüyor. 12 maçtır yenilmezlik serisi bulunan akreplerde, Başkan Aziz Çetin bu serinin artmasını istediklerini ve konum olarak iyi durumda olduklarını söyledi.

“Avrupa hedefimiz devam ediyor”

Kayserispor maçındaki hedeflerinin 3 puan olduğunu ancak rakibin daha iyi oynadığı için 1 puana sevinmek zorunda kaldıklarını ifade eden Çetin, Avrupa kupalarına katılma hedeflerinin devam ettiğini kaydetti. Çetin, “Bu hafta Medipol Başakşehir maçı hariç ligde sıralamada üstümüzde olan takımların aldığı sonuçlar istediğimiz gibi sona erdi. Avantajlıyız ki bir puan daha arayı kapattık. Avrupa hedefimiz hala devam ediyor” diye konuştu.

“Puan ya da galibiyetle dönmek istiyoruz”

Haftasonu karşılaşacakları Trabzonspor’un ligi başından bu yana domine eden ve en güçlü kadroya sahip olduğuna dikkat çeken Çetin, “Tartışmasız Türkiye’nin bence en kuvvetli kadrosuyla, ligin başından bu yana istikrarlı bir şekilde oynayan Trabzonspor ile oynayacağız. Trabzon şehri zaten Trabzonspor’la yaşıyor. Seyircisini de çok takdir ediyorum. İnşallah gelen seyirciye de keyifli bir maç izletiriz. Burada kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Puan ya da galibiyetle dönmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Samsunspor bir tek Galatasaray’ın bileğini bükemedi

Samsunspor, bu sezon Süper Lig’de en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray’dan puan alamadı.

Erdi Demir
SAMSUN-
Süper Lig’de 11 yıl aradan sonra mücadele veren Samsunspor, ligin ilk 7 haftasından sonra yaptığı hoca değişikliği ile formda bir görüntü sergilemeye başladı. Şimdiye kadar ligdeki 19 takımdan 13’ü ile hem içeride hem de dışarıda karşılaşan Karadeniz temsilcisi, lider Galatasaray hariç tüm takımlardan en az 1 puan alma başarısı gösterdi. Samsunspor’un oynadığı 2 maçı da kaybettiği tek takım ise Galatasaray olarak dikkat çekti.

Samsunspor, bu sezon iki kez karşılaştığı rakiplerinden Sivasspor’dan 4, Fenerbahçe’den 1, Kayserispor’dan 3, Antalyaspor’dan 3, Gaziantep FK’dan 1, Çaykur Rizespor’dan 3, Başakşehir’den 1, MKE Ankaragücü’den 3, Hatayspor’dan 3, İstanbulspor’dan 4, Pendikspor’dan 1 ve Beşiktaş’tan da 1 puan aldı.

Kırmızı-beyazlılar ilk yarıda deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 4-2 kaybederken, ikinci devredeki müsabakadan da 2-0 mağlup ayrılmıştı.

Kalan 6 haftada Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Samsun temsilcisi, bu takımların 4’ünden de ilk devrede puan almıştı. İlk yarıda oynadığı mücadelelerden sadece Trabzonspor ve Alanyaspor’dan puan kazanamayan Samsunpspor, ağırlayacağı rakiplerinden en az 1 puan alabilirse ligdeki 19 takımın 18’inden puan elde ederek sezonu kapatmış olacak.

Okumaya devam et

Spor

Samsunspor, TFF’yi ‘acil’ seçimli genel kurula davet etti

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 18 Temmuz’da seçimli genel kurul yapacak Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF), ‘acil’ olarak seçimli genel kurula davet etti.

SAMSUN-
TFF, 18 Temmuz’da mali genel kurulu, seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını açıkladı. Samsunspor Futbol Kulübü ise Türk futbolunun bir kaos içerisinde olduğunu ve bu ortamdan çıkılması adına 3,5 ay beklemenin mantıksız olduğunu ifade ederek seçimli genel kurulun bir an önce ve çoklu adayla yapılması gerektiğini ifade etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından 18 Temmuz tarihi için seçimli genel kurul kararı alındı. Ancak, açıklanan genel kurul tarihi oldukça geç olduğu gibi, bu tarihe kadar 3,5 aylık sürede ne gibi aksiyonlar alınacağı konusunda hiçbir bilgi kamuoyu ile paylaşılmadı. Futbolumuzdaki mevcut ortam ve gidişat ile MHK ve VAR’ın günden güne artan haksız ve hakkaniyetiz kararları dikkate alındığında, her geçen gün kan kaybeden ve marka değeri düşen Türk Futbolumuzun kaybedecek bir dakikası dahi bulunmamaktadır. Her zaman temiz, adil ve eşit futbolu savunan Samsunspor Futbol Kulübü ve camiası; Süper Kupa’daki bardağı taşıran son damladan sonra, futbolumuzdaki bu mevcut ortam ve kötü gidişattan oldukça rahatsızdır” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verildi:

“Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun yapması gereken, ivedilikle alacağı aksiyonlar ile Türk futbolunu bu kaos ortamından ve kötü gidişattan bir an evvel çıkarması olacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan talebimiz; sezon sonunu beklemeden hızlı bir şekilde seçimli genel kurula gidilmesinin sağlanması ve herkes için adil bir seçimin gerçekleştirilmesidir. Ayrıca, seçimli genel kurulda başkanlık yarışının çoklu adaylı yapılması ve TFF’nin tüm kurullarının da adil bir biçimde seçimle belirlenmesi gerekliliğini kamuoyunun dikkatine sunarız.”

Okumaya devam et

Spor

Trabzonspor’un hedefleri yolunda ilerliyor

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup eden Trabzonspor, sıralamadaki yerini kaybetmezken ligi ilk 3’te bitirme hedefi doğrultusunda en yakın rakibi Beşiktaş’a 5 puanlık fark attı.

Gökmen Şahin
TRABZON-
Trabzonspor, Süper Lig’e şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda beklentilerin gerisinde kalarak teknik adam değişikliğine gitmişti. Bjelica ile yollarını ayıran Karadeniz ekibi 233 günlük aranın ardından Abdullah Avcı’yı tekrar takımın başına getirdi. Tecrübeli teknik adam ile inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyan Trabzonspor, sezon sonu hedefine lig üçüncülüğü ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu olarak belirledi. Bordo-mavililer, son galibiyetiyle birlikte hedefleri doğrultusunda ilerliyor.

Beşiktaş’ın 5 puan önünde 52 puanla üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde 23 maçlık dönemde 16 haftayı üçüncü sırada kapattı.

Avcı ile 5 basamak yükseldi

Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor’un başına ligin 8. haftasında geçerken, 12 puanla yedinci sırada bulunuyordu. Trabzonspor’da 40 puan toplayarak takımı üçüncü sıraya kadar taşıyan Avcı, Karadeniz ekibiyle 16 hafta sıralamadaki yerini korudu. Bordo-mavililer, 15. hafta da devraldığı üçüncülüğü 24. haftada oynanan Beşiktaş maçında rakibine kaptırırken sonraki hafta ise geri aldı.

Bjelica ile en iyi sıralama beşincilik

Trabzonspor, sezona başladığı Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica ile ilk 8 haftalık bölümde en iyi sıralamasını beşinci sırada yaşadı. Bordo-mavililer, Bjelica ile ligin 5. ve 7. haftalarında beşinci sırada yer alırken 3 kez yedinci, 1 kez sekizinci, 1 kez onuncu ve 1 kez de on üçüncü sırada yer buldu.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.