Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Samsunspor geçen sezonu aradı

Geçen sezon 34 maçta 70 puan toplayan Samsunspor, bu sezon ise 36 maçta 51 puan elde etti. Samsunspor, tüm istatistiklerde 2020-2021 sezonunun gerisinde kalarak, Ertuğrul Sağlam dönemini aradı.

Erdi Demür
SAMSUN-
Geçen yıl 34 maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Samsunspor, 70 puan toplayarak Süper Lig şansını averaj ile kaybetti. Rakip filelere 58 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 30 gol görerek artı 28 averajla ligi tamamlamıştı. Play-off yarı finalinde Altınordu’ya elenen Samsunspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılmıştı. 2021-2022 sezonuna Mehmet Altıparmak ile giren Samsunspor, alınan kötü sonuçların ardından takımın başına Fuat Çapa’yı getirdi. Ligin bitimine 6 hafta kala Fuat Çapa ile de yollarını ayıran kırmızı-beyazlılar, futbol akademi koordinatörü olan Yücel Uyar’la yoluna devam etti. Samsunspor, geçen yıl 70 puan ve averajla kaçırdığı şampiyonluğun ardından bu sezon geçen sezondan 2 maç daha fazla oynamasına rağmen 36 maçta 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 51 puan toplayabildi.

Geçen yıl 34 maçta 70 puan toplayan Samsunspor, bu sezon 36 maçta 51 puan elde etti. 2020-2021 sezonunda rakip filelere 58 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, bu sezon 54 golde kaldı. Geçen sene kalesinde 30 gol gören Karadeniz temsilcisi, bu sezon 46 gol yedi. Samsunspor ayrıca 20 galibiyet aldığı sezonun ardından bu sezon 13 galibiyet aldı. 4 mağlubiyet aldığı sezonun ardından 11 mağlubiyet aldı.

Samsunspor, tüm istatistiklerde 2020-2021 sezonunun gerisinde kalarak, Ertuğrul Sağlam dönemini aradı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Trabzon’da maç sonu saha karıştı

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından saha karıştı.

Gökmen Şahin
TRABZON-
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Trabzonspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, sahanın ortasında toplandı ve galibiyeti kutladı. Bu sırada bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi. Daha sonra Trabzonsporlu taraftarlarla, Fenerbahçeli futbolcular arasında gerginlik yaşanırken, güvenlik güçleri olayları engellemekte zorlandı. Fenerbahçeli futbolcular olayların ardından soyunma odasına doğru gitti.


Okumaya devam et

Spor

Samsunlu sporcu Türkiye üçüncüsü oldu

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Samsunlu sporcu üçüncü oldu.

Ahmet Şükrü Uluçay
SAMSUN-
Mersin Erdemli Atış Poligonu’nda düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda büyük kadınlar kategorisinde Samsun bölgesinden ferdi sporcu olarak katılan Bilge Alev, Ocak ayında düzenlenen federasyon kupasındaki ön elemeleri geçtikten sora 12- 15 Mart tarihinde gerçekleşen Türkiye şampiyonasında büyük kadınlar kategorisinde Türkiye üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Okumaya devam et

Spor

Samsunspor, Hatayspor maçı için Mersin’e gitti

Trendyol Süper Lig’in formda takımlarından Samsunspor, Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı Mersin’e doğru yola çıktı.

Erdi Demir
SAMSUN-
Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yarın saat 16.00’da deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Bu mücadele için sabahın erken saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nden ayrılan kırmızı-beyazlı kafile, Samsun-Çarşamba Havalimanı’ndan da İstanbul’a uçtu. Karadeniz temsilcisi buradan aktarmalı olarak Mersin’e geçecek.

Hatayspor ile Samsunspor tarihlerinde bugüne kadar 3 kez rakip oldu. Bu mücadelelerin 2’sini Samsunspor, 1’ini de Hatayspor kazandı. Ligin ilk yarısında 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Samsunspor, uzatma dakikalarında bulduğu golle kazanarak 11 yıl sonra Süper Lig’deki ilk galibiyetini elde etti. Samsunspor kafilesinde takımın en golcü ismi Marius Mouandilmadji kırmızı kart cezası nedeniyle yer almazken, sakatlığını atlatan orta saha oyuncusu Ait Bennasser’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Ayrıca sarı kart cezası biten Van Drongelen de maç kafilesinde yer aldı.

Samsunspor, ligde 29 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 36 puan topladı. Rakip filelere 35 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kendi kalesinde ise 38 gol gördü. Hatayspor ise bu sezon çıktığı 29 maçta 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 30 puan topladı. Küme düşme hattında bulunan Hatayspor, rakip filelere 33 gol atarken, kendi kalesinde de 40 gol gördü.

Hatayspor – Samsunspor arasında oynanacak karşılaşmayı Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok ve Uğur Sarı hakem üçlüsü yönetecek.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.