Genel

Yeniden Refah, Ayvacık’ta kongreye hazır

Yeniden Refah Partisi Ayvacık İlçe Başkanı İrfan Yıldızbaş, Türkiye’nin aydınlık geleceği için yola çıktıklarını ve gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

ABDULLAH GONCA
AYVACIK-“Milletimiz için biz varız” sloganıyla Türkiye genelinde hızlı bir şekilde örgütlenen ve üye çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi’nin Samsun Ayvacık İlçe Başkanı İrfan Yıldızbaş, 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapılacak 2. Olağan Kongre’ye hazır olduklarını belirtti.

Ayvacıklıların sevdiği, “Saklı cennet Ayvacık” için mücadele etmiş ve edecek isimlerin yer alacağı yönetimle kongrelerini gerçekleşleştireceklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Ayvacık İlçe Başkanı İrfan Yıldızbaş, Yaşanabilir Türkiye ve Yaşanabilir Ayvacık için koştuklarını kaydetti.

Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın “Adil Paylaşım Modeli”ni hayata geçirmek için tabanda canla başla mücadele ettiklerinin altını çizen Başkan Yıldızbaş, “Halkımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Karşılıksız para sömürüsünün karşısında duracağız. Yapısal reformları bizim partimiz gerçekleştirecek. Kamu bütçesinin faize aktarılması garabetine hep beraber son vereceğiz. Devletimizin kaynak ihtiyacını milli kaynak paketleriyle karşılayacağız. Milletimizi ağır vergi yükünden kurtaracağız. Elitlerin değil, bütün milletimizin refahı için çabalayacağız.” dedi.

İnsanı ve insana hizmeti merkeze alacaklarını ve günümüzde, Şeyh Edebali Hazretleri’nin, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” düsturunu yaşatacaklarını ifade eden Başkan Yıldızbaş, şöyle devam etti:

“Yerli ve milli ekonomik sistemi kurmak için geliyoruz. Hak ve adalet ekseninde devletimizi ve milletimizi borca esir etmeden her türlü ekonomik sömürü düzenine meydan okuyacağız. Dışa bağımlılığa son vereceğiz. Herkesin refahı için, milletimiz için, Ayvacık’ımız için biz varız. Kongremize bütün halkımızı davet ediyorum.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler