Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Türkiye Süpermoto Şampiyonası 2.ayak yarışları Uşak’ta başlıyor

Türkiye Süpermoto Şampiyonası 2.ayak yarışları Uşak Belediyesi SüperMoto Pisti’nde başlıyor.

Köksal Kılınç
UŞAK-
BMO Süpermoto Avrupa Şampiyonası ve Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışları 23 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00’da Uşak Belediyesi SüperMoto Pisti’nde gerçekleşecek olan sıralama ve antrenman turları ile başlayacak. Yapılan bu sıralama ve antrenman sonuçlarının belirleyeceği sıralamaya göre 24 Temmuz Pazar günü yine saat 11.00’da yarışlar başlayacak. Şampiyonanın sponsorlarından birisi olan Uşak Belediyesi de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla düzenlenecek bu adrenalin dolu yarışlara bütün vatandaşları davet etti.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Trabzonspor’da hedef Türkiye Kupası

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Gökmen Şahin
TRABZON-
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, yarın Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Saat 20.30 başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak.

Bordo-mavililer, bu sezon kupaya 4. turdan başladı. Bu turda Çorum FK’yı 3-1’le geçen Trabzonspor, 5. turda ise Manisa FK’yı yine aynı skorla eledi. Son 16 turunda ise Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, çeyrek finalde de evinde Başakşehir’i 1-0 yenerek yarı finalde Fatih Karagümrük ile rakip oldu.

Trabzonspor, 10. kez kupayı müzesine götürmek istiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önce 9 kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası’nı ilk olarak 1976-1977 sezonunda kazandı. Bordo-mavililer, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04, 2009-10 ve son olarak 2019-20 sezonunda kupa sevinci yaşadı.

Okumaya devam et

Spor

El Clasico’da gülen Real Madrid oldu

La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Barcelona’yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Turgay Kılıç
İSTANBUL-
El Clasico nefesleri kesti. La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Santiago Barnabeu’da Barcelona’yı konuk etti. Mücadele oldukça tempolu başladı. 6. dakikada Raphinha’nın pasında Andreas Christensen fileleri havalandırarak Barça’yı 1-0 öne geçirdi. 18. dakikada Real Madrid, Junior Vinicius’un penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da tempo oldukça yüksekti. 69. dakikada Fermin Lopez yeniden Barcelona’yı öne geçiren golü attı. (1-2). Madrid bu gole karşılık vermekte gecikmedi ve 73. dakikada Lucas Vazquez’in golüyle yeniden eşitliği yakaladı. 90+1. dakikada sahneye Jude Bellingham çıktı ve Real Madrid’i 3-2 öne geçirdi. Bu gol aynı zaman da maçın da skoru oldu.
Öte yandan maç kadrosunda yer alan milli oyuncu Arda Güler forma şansı bulamadı.

Okumaya devam et

Spor

Canikli muaythai sporcusu Yiğit Keskin, Türkiye şampiyonu oldu

Canik Belediyespor Kulübü Sporcusu Yiğit Keskin, Muaythai Türkiye şampiyonu oldu.

RÜMEYSA BULUT
SAMSUN-
Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda, genç erkek 45 kilogram kategorisinde mücadele eden Canikli Sporcu Yiğit Keskin, zorlu mücadelelerden zaferle ayrılarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Canik Belediyespor Kulübü sporcusu Yiğit Keskin’i başarılarından dolayı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturuyor, genç yeteneklerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Muaythai Türkiye Şampiyonu olarak kariyerine yeni bir başarı daha ekleyen ve Muaythai Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden Canik Belediyespor Kulübü sporcumuz Yiğit Keskin’i canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sporcumuzun yetişmesinde katkılarda bulunan ailesine, Canik Belediyespor Kulübü antrenörümüz Cihan Yurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerine aman vermeyen yetenekli sporcu, üst üste galibiyetler alarak şampiyonluğu göğüslerken, elde ettiği şampiyonlukla Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Muaythai Dünya Şampiyonası vizesini de aldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.