Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Siyaset

Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir

Uşak’ta açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “CHP’liler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir. Biz, AK Parti’li belediyeler olarak 20 yıldır çalışkanlığımızla ve dürüstlüğümüzle iftihar ediyoruz” dedi.

Hidayet Kıran
UŞAK-
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Uşak’ta yapıldı. Toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Uşak teşkilat yöneticileri katıldı. Programda konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak’ın tanıtımı için çalıştıklarını kaydetti. Çakın, “Uşak’ı daha iyi noktalara getirmek için belediye meclis üyelerimizle beraber yoğun bir mesaideyiz. Gönlüne dokunmadığımız hiçbir Uşaklı kalmayacak şekilde bu hizmetleri yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın AK belediyeler için belirlediği 11 ilkeyi kendimize rehber olarak belirledik. Uşak ilkler şehri ve doğasıyla, sanayisiyle ve tabiatıyla güzide bir kent. Sanayisi çok geçmişe dayanan ve turizmiyle ve tüm güzellikleriyle ilimizi tanıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Mehmet Çakın’dan sonra konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bu toplantıyı sadece Uşak özelinde düzenlemediklerini, bu tür toplantılarda tecrübelerini masaya yatırdıklarını söyledi. Mehmet Özhaseki, “Burada sadece Uşak özelinde toplanmadık. 6 belediye başkanımız daha var. Televizyonlarda aşina olduğunuz simalar da var. İnsanlar işlerini, istişareyle yaparlar. Gittiğimiz şehrin özelliğini masaya yatırıyoruz. Tecrübemizi masaya yatırıyoruz. Bildiklerimizi ve gördüklerimizi oraya aktarıyoruz. Belediyeciliğin bir okulu yok, yönetici olan arkadaşlarımız da şehrin temsil için seçtiği kendinden emin insanlar. Bu arkadaşlarımızın hiçbiri belediyecilik eğitimi alarak göreve gelmiyorlar. Parti olarak baktığımızda hizmet siyasetini temel alıyoruz. Ne kadar eser bırakırsak mutlu oluyoruz. Yalanlar ve algıların geçici olduğunu çok iyi biliyoruz. AK Parti kurulalı 20 yıl oldu ve 20 yıllık sürecinde, ilk olarak erdemliler hareketi diye başlattığımız hareket, emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor” dedi.

“Sol belediyelerin hakim olduğu yerlerde kadrolaşmaya giderler, o doldurdukları militan kadrolar, Sovyet, Mao, Arnavutluk veya Küba hayranı olurdu”

Türk halkının 4 seçimdir AK Parti’yi desteklediğini kaydeden Özhaseki, “4 seçimdir yerelde insanlar bizi niye destekliyor ve birinci parti yapıyorlar? Bu sorunun cevabı belli, milletin temsilcisi olacaksınız. Onlar gibi oturup kalkacaksınız, onların değerlerine saygılı olacaksınız. Laf olsun diye helalleşelim deyip yalan üstüne yalan söylemeyeceksiniz. Her bir alanda 20 yılda ortaya koyduğumuz eserlerle iftihar ediyoruz. CHP’liler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. Bizim arkadaşlarımız gerçekten dürüst ve çalışkan. Yerel yönetimlerde 1994 yılı bir milattır. Sol belediyelerin hakim olduğu yerlerde, kadrolaşmaya giderler, o doldurdukları militan kadrolar, Sovyet, Mao, Arnavutluk veya Küba hayranı olurdu. CHP belediyecileri deyince akla hep çöp, çamur ve yolsuzluk gelir. 1994’te bizler işbaşına geldik ve ben de Kayseri’de aday oldum. İnsanlara kimseyi ayırmayacağız dedik ve deli gibi çalışacağız dedik. Belediyelere hâkim olduk, torbanın üstünde Ümmeti Muhammed’in malı birikmeye başladı. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımız gereği onları ihtiyacı olana dağıttık. Ben 20’ye yakın sağlık ocağı ve aşevleri açmıştım. Sosyal belediyecilikle Türkiye bizimle tanıştı. İktidar olduk ve Avrupa ile yarışacak şehirler ortaya çıktı. Son dönemlerde gönül belediyeciliğini inşa etmeye çalışıyoruz. İnsanlığa hizmet, mahlukata şefkat ve tevazu bizim ana ilkelerimiz. İnsanlar derdiyle size gelmişse, Allah sizi onun derdini çözmek için memur etmiştir. Haksız şeyler isteyenler olabilir, ama niye olmadığını anlatacağız. Kimseye tepeden bakmayacağız ve bizler bu sayede belediyecilikte birinci parti olmaya devam ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Siyaset

Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti

Hülya Keklik
ANKARA –
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üye Adam Smith ile Üyeler Salud Carbajal ve Veronica Escobar’ı kabul etti.

Milli Savunma Bakanlığı’ndaki kabulde ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake de yer aldı.

Okumaya devam et

Siyaset

Halit Doğan: Samsun ‘Cumhur İttifakı’ diyor

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsunumuz, 17 ilçemiz kararını verdi. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı diyor” dedi.

ABDULLAH GONCA
SAMSUN-
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Tekkeköy’de vatandaşlarla buluştu. Samsun’a bir ahenk içerisinde 17 ilçenin tamamıyla el ele vererek hizmet edeceklerini belirten Doğan, “Samsunumuz kararını verdi. Cumhur İttifakı diyor” şeklinde konuştu.

Tekkeköy programında konuşan Halit Doğan, “Yerel seçimlere günler kalmışken, 31 Mart sonrası hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatıyor, hemşehrilerimizin fikirlerini dinliyoruz. Biz 17 ilçemizin tamamında bir ahenk içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıktık. İnsan odaklı projelerimizle vatandaşlarımızın her anında hep yanlarında olan bir yaklaşımla hareket ettik. Bundan sonra da aynı yaklaşımla şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun sözü veriyoruz. Bunu sadece sözde kalacak bir ifade olarak söylemiyorum. Ulaşımda, kent sağlığında, turizmde, sosyal belediyecilikte örnek olacak hizmetler üretecek; şehrimiz için, hemşehrilerimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler 31 Mart’a giden bu süreçte kendimizi hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Birlikte el ele vererek, her alanda ileri giden, çağa ayak uyduran bir Samsun sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.


Okumaya devam et

Siyaset

Başkan Sarıcaoğlu: Kavak’ı Türkiye’de anonsla işçi arayan tek ilçe haline getirdik

Kavak Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede işsizlik problemini çözdüklerini belirterek, “Kavak’ı Türkiye’de anonsla işçi arayan tek ilçe haline getirdik” dedi.

RÜMEYSA BULUT
SAMSUN-
Belediye Başkanlığı döneminde ilçeye hayal olarak görülen birçok yatırımla buluşturduklarını anlatan Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, “Kavak’ı Türkiye’de anonsla işçi arayan tek ilçe haline getirdik. İstihdamla işsizlik sorununu çözdük. Bunu da mı görmüyorlar” ifadelerini kullandı.

Geyikalan ve Demirci Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıcaoğlu, “Bize ne yaptınız’ diye soranlar kulaklarını açıp işçi aramak için yaptığımız anonsları dinlesinler. Gözlerini açıp yürüdükleri yollara, düğünlerini yaptıkları salonlara, ailesiyle piknik yaptığı alanlara, çocuklarının oynadığı parklara, ısındıkları doğalgaza, evlerinde akan tertemiz suya baksınlar. Organize Sanayi Bölgemizde çalışan yüzlerce insana baksınlar. İş yok diye gurbete gidenlerin bugün geri dönüp aileleri ile kucaklaşmalarına baksınlar. Önce sokağa çıkıp Kavak’ı gezsinler, ilçenin 10 yılda geldiği noktayı görsünler, sonra utanmazlarsa öyle konuşsunlar. Bu ilçenin hayal satan siyasetçilere değil hizmete ihtiyacı var. Bizler makama değil hizmete talip olduk ve gereğini de yaptık. Bundan sonra da daha iyilerini yapacağız, bunun sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.