Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Samsunspor’da en düşük puan ortalaması Bayram Bektaş’ın

Samsunspor’u çalıştıran son 7 teknik direktör arasında en az puan ortalamasını tutturan teknik direktör, maç başına 1,20 puan ortalaması ile Bayram Bektaş oldu.

Erdi Demür
SAMSUN-
2018 yılında TFF 2. Lig’e düştükten sonra Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık tarafından şirketleştirilen Samsunspor, o günden bu zamana kadar 7 farklı teknik direktöre görev verdi. Karadeniz ekibinde sırasıyla Taner Taşkın (2018-2019 sezonu), İsmet Taşdemir (2018-2019 sezonu), İrfan Buz (2019-2020 sezonu), Ertuğrul Sağlam (2020-2021 sezonu), Mehmet Altıparmak (2021-2022 sezonu) ve Fuat Çapa (2021-2022 sezonu) görev yaptı. Bu teknik direktörlerin ardından Samsunspor’da 2022-2023 sezonu başında takımın başına Bayram Bektaş getirildi.

Bayram Bektaş Samsunspor ile bu sezon ilk 5 karşılaşmada takımın başında maça çıktı. Bektaş, şirketleşen Samsunspor’da maç başına en az puan toplayan teknik direktör olarak dikkat çekti. Bu süreçte Taner Taşkın 20 maçta 2 puan ortalaması, İsmet Taşdemir 16 maçta 1,94 puan ortalaması, İrfan Buz 11 maçta 2,27 puan ortalaması, Ertuğrul Sağlam 48 maçta 2,04 puan ortalaması, Mehmet Altıparmak 8 maçta 1,38 puan ortalaması ve Fuat Çapa ise 25 maçta 1,52 puan ortalaması tutturdu. Halen görevde olan Bayram Bektaş ise 5 maçta 1,20 puan ortalaması tutturarak, diğer 6 teknik direktörün gerisinde kaldı.

Başkan Yıldırım: “Kötü gidişatın sonlandırılması için gerekli kararları vereceğiz”

Alınan sonuçların ardından gece yarısı kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Çok üzgünüm. Bugün Rizespor maçında alınan beraberlikten dolayı taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayım. Samsunspor FK Yönetim Kurulu olarak yarın acil olarak toplanıp ilk 5 haftadaki kötü gidişatın sonlandırılması için gerekli kararları vereceğiz” dedi.

Samsunspor’dan önce kariyeri boyunca 6 farklı takım çalıştıran Bayram Bektaş, bu takımlarda tutturduğu en yüksek puan ortalaması ise 1,59 olmuştu.

Spor

El Clasico’da gülen Real Madrid oldu

La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Barcelona’yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Turgay Kılıç
İSTANBUL-
El Clasico nefesleri kesti. La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Santiago Barnabeu’da Barcelona’yı konuk etti. Mücadele oldukça tempolu başladı. 6. dakikada Raphinha’nın pasında Andreas Christensen fileleri havalandırarak Barça’yı 1-0 öne geçirdi. 18. dakikada Real Madrid, Junior Vinicius’un penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da tempo oldukça yüksekti. 69. dakikada Fermin Lopez yeniden Barcelona’yı öne geçiren golü attı. (1-2). Madrid bu gole karşılık vermekte gecikmedi ve 73. dakikada Lucas Vazquez’in golüyle yeniden eşitliği yakaladı. 90+1. dakikada sahneye Jude Bellingham çıktı ve Real Madrid’i 3-2 öne geçirdi. Bu gol aynı zaman da maçın da skoru oldu.
Öte yandan maç kadrosunda yer alan milli oyuncu Arda Güler forma şansı bulamadı.

Okumaya devam et

Spor

Canikli muaythai sporcusu Yiğit Keskin, Türkiye şampiyonu oldu

Canik Belediyespor Kulübü Sporcusu Yiğit Keskin, Muaythai Türkiye şampiyonu oldu.

RÜMEYSA BULUT
SAMSUN-
Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda, genç erkek 45 kilogram kategorisinde mücadele eden Canikli Sporcu Yiğit Keskin, zorlu mücadelelerden zaferle ayrılarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Canik Belediyespor Kulübü sporcusu Yiğit Keskin’i başarılarından dolayı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturuyor, genç yeteneklerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Muaythai Türkiye Şampiyonu olarak kariyerine yeni bir başarı daha ekleyen ve Muaythai Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden Canik Belediyespor Kulübü sporcumuz Yiğit Keskin’i canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sporcumuzun yetişmesinde katkılarda bulunan ailesine, Canik Belediyespor Kulübü antrenörümüz Cihan Yurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerine aman vermeyen yetenekli sporcu, üst üste galibiyetler alarak şampiyonluğu göğüslerken, elde ettiği şampiyonlukla Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Muaythai Dünya Şampiyonası vizesini de aldı.

Okumaya devam et

Spor

Samsunspor, Adana Demirspor’a hazır

Samsunspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçti.

SAMSUN-
Samsunspor, yarın karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını, bugün Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde yaptığı ısınma, 5’e 2 ve dar alanda oyun ile tamamladı. Maç saatini bekleyemeye başlayan Samsun temsilcisinde sarı kart cezalısı Carlo Holse takımla birlikte çalışırken, sakatlığı bulunan Lubo Satka ise antrenmanda yer alamadı.

Maç öncesi Samsunspor’un 32 maçta 38 puanı bulunurken, Adana Demirspor’un ise 32 maçta 40 puanı bulunuyor. 19 Mayıs Stadyumu’nda yarın saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı Murat Erdoğan, Murat Ergin Gözütok ve Özcan Sultanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi olarak ise Ozan Ergün görev alacak.

Kırmızı-beyazlıların maç kadrosunda sakatlığı dolayısıyla sezonu kapatan stoper Lubo Satka ile sarı kart cezalısı olan Carlo Holse yer alamayacak. Bu 2 futbolcu haricinde Samsunspor’da cezalı veya sakat futbolcu bulunmuyor.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.