Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Türk sporcular samboda ilk günde 10 madalya aldı

Samsun’da yapılan Dünya Üniversiteler Dövüş Sporları Kupası’nda (FISU), ilk gün sambo müsabakaları sonucunda Türkiye 2 altın, 1 gümüş ve 7 bronz olmak üzere 10 madalya kazandı.

Erdi Demür
SAMSUN-
Dünya Üniversiteler Dövüş Sporları Kupası’nda sambo branşında yapılan müsabakalarda milli sporcular 2 altın, 1 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya alma başarısı gösterdiler. Turnuvanın ilk 2 gününde sambo ve wushu branşlarında sporcular yarışırken, ilerleyen günlerde güreş, muaythai, boks ve karate branşlarında da mücadeleler sürecek.

İlk gün mücadelelerinde Duygu Dirgen (Manisa Celal Bayar Üniversitesi) 80+ kiloda altın madalya, Merve Topoğlu (Gazi Üniversitesi) 72 kiloda altın madalya, 98+ kiloda Furkan Güner (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) gümüş madalyanın yanı sıra Hanife Özcan 50 kiloda, Revsan Yazıcı 59 kiloda, Tuğba Yılmaz 59 kiloda, Burcu Aksoy, 72 kiloda, Ramil Amiraslanov 58 kiloda, Can Güzel 88 kiloda ve 98+ kiloda Ozan Erol’da bronz madalya alarak derece giren sporcular oldular.

56 ülkenin 433 üniversitenden bin 100 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye’yi 202 sporcu temsil ediyor.

Spor

2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun’dan başlayacak

“2024 Türkiye Offroad Şampiyonası” Samsun’dan start alacak.

SAMSUN-
Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın hazırlık toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın başkanlığında Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

TOSFED Sportif Kurul Üyesi Metin Yılmaz’ın şampiyona hakkında sunum gerçekleştirdiği toplantıda şampiyona hazırlıkları ve detayları değerlendirildi. Şampiyona toplam 7 yarıştan oluşacak. Birinci ayağı Vezirköprü’de düzenlenecek. 38 farklı ilden 2 bin kişilik grup katılacak.
14’üncü kez Vezirköprü’de düzenlenecek olan şampiyona yurt içi ve yurt dışından binlerce sporseveri bir araya getirecek.

Okumaya devam et

Spor

Trendyol Süper Lig’de 33. hafta heyecanı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın oynanacak Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçıyla başlayacak.

İSTANBUL-
Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın, 20 Nisan Cumartesi, 21 Nisan Pazar ve 22 Nisan Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış mücadelesinde yarın saat 20.00’de Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Lider Galatasaray, pazar günü saat 19.00’da Pendikspor’u ağırlayacak. Haftanın kapanış maçında ise zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, pazartesi günü saat 20.00’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Süper Lig’de 33. haftanın programı şöyle:

Yarın
20.00 Beşiktaş – MKE Ankaragücü

20 Nisan Cumartesi
13.30 İstanbulspor – Fatih Karagümrük
16.00 Konyaspor – Alanyaspor
19.00 Samsunspor – Adana Demirspor
19.00 Kayserispor – Trabzonspor

21 Nisan Pazar
13.30 Başakşehir – Çaykur Rizespor
19.00 Antalyaspor – Hatayspor
19.00 Galatasaray – Pendikspor
19.00 Gaziantep FK – Kasımpaşa

22 Nisan Pazartesi
20.00 Sivasspor – Fenerbahçe

Okumaya devam et

Spor

Samsunspor bir tek Galatasaray’ın bileğini bükemedi

Samsunspor, bu sezon Süper Lig’de en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray’dan puan alamadı.

Erdi Demir
SAMSUN-
Süper Lig’de 11 yıl aradan sonra mücadele veren Samsunspor, ligin ilk 7 haftasından sonra yaptığı hoca değişikliği ile formda bir görüntü sergilemeye başladı. Şimdiye kadar ligdeki 19 takımdan 13’ü ile hem içeride hem de dışarıda karşılaşan Karadeniz temsilcisi, lider Galatasaray hariç tüm takımlardan en az 1 puan alma başarısı gösterdi. Samsunspor’un oynadığı 2 maçı da kaybettiği tek takım ise Galatasaray olarak dikkat çekti.

Samsunspor, bu sezon iki kez karşılaştığı rakiplerinden Sivasspor’dan 4, Fenerbahçe’den 1, Kayserispor’dan 3, Antalyaspor’dan 3, Gaziantep FK’dan 1, Çaykur Rizespor’dan 3, Başakşehir’den 1, MKE Ankaragücü’den 3, Hatayspor’dan 3, İstanbulspor’dan 4, Pendikspor’dan 1 ve Beşiktaş’tan da 1 puan aldı.

Kırmızı-beyazlılar ilk yarıda deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 4-2 kaybederken, ikinci devredeki müsabakadan da 2-0 mağlup ayrılmıştı.

Kalan 6 haftada Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Samsun temsilcisi, bu takımların 4’ünden de ilk devrede puan almıştı. İlk yarıda oynadığı mücadelelerden sadece Trabzonspor ve Alanyaspor’dan puan kazanamayan Samsunpspor, ağırlayacağı rakiplerinden en az 1 puan alabilirse ligdeki 19 takımın 18’inden puan elde ederek sezonu kapatmış olacak.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.