Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Siyaset

TDP Genel Başkanı Sarıgül: Devletten yardım almadan kendi yağımızda kavruluyoruz

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin il başkanları toplantısında konuşarak, “Devletten yardım almadan kendi yağımızda kavruluyoruz” dedi.

Yunus Emre Aytekin – Gürkan Sayın
ANKARA-
Türkiye Değişim Partisi, Ankara’da bir otelde İl Başkanları Danışma ve Değerlendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan TDP Genel Başkanı Sarıgül, “Bu toplantılar hem sevincimizi paylaşmamızı sağlıyor hem de bize nereden nereye geldiğimizi değerlendirme imkanı veriyor” diye konuştu.

“Gündeme getirdiğimiz konular yasalaştı”

Bugüne kadar gerek şahıslardan gerekse devletten bir tek kuruş para almadıklarını savunan Sarıgül, “Kendi imkanlarıyla kendi yağıyla kavrulan partiler arasında birinci durumdayız. Bir yılda 980 bin kilometre yol yaptık her gittiğimiz yerde sevgiyle muhabbetle karşılaştık. Bizim gündeme getirdiğimiz birçok konu yasallaştı birçok konu da yasallaşmak üzere. Sosyal konut hamlesini başlatan sosyal konut konusunda Türkiye’de ilk defa uzun uzun bahseden özellikle de ekilmeyen biçilmeyen hazine arazilerinin tarım amaçlı kullanılması şartıyla bütün Anadolu’ya dağıtılmasını arzu eden parti Türkiye Değişim Partisi oldu. Emniyet mensuplarımızın promosyon konusunu ısrarla gündeme getiren parti Türkiye Değişim Partisi oldu. Şu andaki ittifaklar kurulan masalar dahil olmak üzere görünen ve söylenen her şey değişebilir. Temaslarımıza devam ediyoruz. Kimse yanlış hesap yapmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Siyaset

Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti

Hülya Keklik
ANKARA –
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üye Adam Smith ile Üyeler Salud Carbajal ve Veronica Escobar’ı kabul etti.

Milli Savunma Bakanlığı’ndaki kabulde ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake de yer aldı.

Okumaya devam et

Siyaset

Halit Doğan: Samsun ‘Cumhur İttifakı’ diyor

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsunumuz, 17 ilçemiz kararını verdi. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı diyor” dedi.

ABDULLAH GONCA
SAMSUN-
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Tekkeköy’de vatandaşlarla buluştu. Samsun’a bir ahenk içerisinde 17 ilçenin tamamıyla el ele vererek hizmet edeceklerini belirten Doğan, “Samsunumuz kararını verdi. Cumhur İttifakı diyor” şeklinde konuştu.

Tekkeköy programında konuşan Halit Doğan, “Yerel seçimlere günler kalmışken, 31 Mart sonrası hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatıyor, hemşehrilerimizin fikirlerini dinliyoruz. Biz 17 ilçemizin tamamında bir ahenk içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıktık. İnsan odaklı projelerimizle vatandaşlarımızın her anında hep yanlarında olan bir yaklaşımla hareket ettik. Bundan sonra da aynı yaklaşımla şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun sözü veriyoruz. Bunu sadece sözde kalacak bir ifade olarak söylemiyorum. Ulaşımda, kent sağlığında, turizmde, sosyal belediyecilikte örnek olacak hizmetler üretecek; şehrimiz için, hemşehrilerimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler 31 Mart’a giden bu süreçte kendimizi hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Birlikte el ele vererek, her alanda ileri giden, çağa ayak uyduran bir Samsun sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.


Okumaya devam et

Siyaset

Başkan Sarıcaoğlu: Kavak’ı Türkiye’de anonsla işçi arayan tek ilçe haline getirdik

Kavak Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede işsizlik problemini çözdüklerini belirterek, “Kavak’ı Türkiye’de anonsla işçi arayan tek ilçe haline getirdik” dedi.

RÜMEYSA BULUT
SAMSUN-
Belediye Başkanlığı döneminde ilçeye hayal olarak görülen birçok yatırımla buluşturduklarını anlatan Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, “Kavak’ı Türkiye’de anonsla işçi arayan tek ilçe haline getirdik. İstihdamla işsizlik sorununu çözdük. Bunu da mı görmüyorlar” ifadelerini kullandı.

Geyikalan ve Demirci Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıcaoğlu, “Bize ne yaptınız’ diye soranlar kulaklarını açıp işçi aramak için yaptığımız anonsları dinlesinler. Gözlerini açıp yürüdükleri yollara, düğünlerini yaptıkları salonlara, ailesiyle piknik yaptığı alanlara, çocuklarının oynadığı parklara, ısındıkları doğalgaza, evlerinde akan tertemiz suya baksınlar. Organize Sanayi Bölgemizde çalışan yüzlerce insana baksınlar. İş yok diye gurbete gidenlerin bugün geri dönüp aileleri ile kucaklaşmalarına baksınlar. Önce sokağa çıkıp Kavak’ı gezsinler, ilçenin 10 yılda geldiği noktayı görsünler, sonra utanmazlarsa öyle konuşsunlar. Bu ilçenin hayal satan siyasetçilere değil hizmete ihtiyacı var. Bizler makama değil hizmete talip olduk ve gereğini de yaptık. Bundan sonra da daha iyilerini yapacağız, bunun sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.